Yepyeni Enfes Lezzetler Little Caesars’ta!

Yepyeni Enfes Lezzetler Little Caesars’ta!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yepyeni Enfes Lezzetler Little Caesars’ta!

Pizza denince akla gelen ilk markalardan Little Caesars, enfes pizzalarının yanı sıra birbirinden farklı yan lezzetleriyle de gerçek bir Lezzet İmparatorluğu olduğunu kanıtlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2016

Little Caesars’da, günlük açılan taze hamuru ve sezon mahsulü domatesleriyle hazırlanan pizzaların yanında atıştırmalık isteyenler için; fırında elma dilim patates, günlük taze hamurdan hazırlanan sucuk ekmek ve ballı, cevizli ve karamelli enfes Sezar Marlenka tatlısı pizza severleri bekliyor.

Nefis kenarın mucidi Little Caesars, günlük taze hamur, gerçek mozarella peyniri, sezon mahsulü taze domateslerle yapılmış özel baharatlı pizza sosu ile hazırladığı enfes pizzalarının yanında, en az pizzaları kadar taze yan lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Hiçbir ürününde trans yağ kullanmayan Little Caesars, tüm lezzetlerini fırında, herhangi bir kızartma ekipmanı kullanmadan hazırlıyor.

Lezzet İmparatorluğu’nda; özel baharatıyla fırınlanmış elma dilim patates, gerçek mozarella peyniri üzerine yayılmış küp sucuklar ve günlük açılmış hamurla hazırlanan sucuk ekmek, pizzanın yanında farklı lezzetler de tatmak isteyenleri bekliyor. Pizzasını tatlıyla sonlandırmak isteyenlerin imdadına ceviz, bal ve karameli bir araya getiren son derece hafif Sezar Marlenka tatlısı yetişiyor. Enfes pizzaların yanında fırında özel baharatlı elma dilim patates, günlük taze hamurdan sucuk ekmek ve Türk damak tadıyla ilk kez buluşacak Sezar Marlenka tatlısı, tüm Little Caesars restoranlarında sizleri İmparatorluğun tüm lezzetlerini keşfetmeye çağırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT