Yeşilaycı Menü Elite World İstanbul’da

Yeşilaycı Menü Elite World İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeşilaycı Menü Elite World İstanbul’da

Yeşil Menü, 1-7 Mart tarihleri arasında Elite World İstanbul Otel’ The Brasserie Resturant’ta sunuluyor olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 26, 2016

Yeşilay haftasına özel Yeşil Menü

Düzenlediği birbirinden farklı etkinlikleri ile de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez de Yeşilay Haftası’na özel hazırladığı Yeşil Menü ile misafirlerine sağlık ve yenilenme vaad ediyor. Yeşil Menü, 1-7 Mart tarihleri arasında Elite World İstanbul Otel’ The Brasserie Resturant’ta sunuluyor olacak.

Her yıl Yeşilay Haftası özelinde 1-7 Mart tarihileri arasında düzenlenen etkinlikler ve farkındalık çalışmalarına Elite World Oteller Zinciri de destek verdi. Yeşilay Haftası boyunca Taksim’de yer alan Elite World İstanbul Otel’ The Brasserie Resturant’ta, Yeşil Menü misafirlere sunuluyor olacak.

Elite World Oteller Zinciri Mutfaklar Koordinatörü, ödüllü şef Mithat Yalçınkaya tarafından hazırlanan Yeşil Menü, nikotin temizleyen, vücut direncini artıran sebzeler ve meyveler ile hazırlandı.

Yeşil menüde; zeytinyağlı olarak meyve şurubuyla tatlandırılmış sebze filizleri eşliğinde, havuç mouss üzerinde portakallı kereviz, nar suyunda pişirilmiş ıspanak kökleri, mantarlı patlıcan bayıldı yer alıyor. Ana yemek olarak naneli manda yoğurt ile ısırgan otlu karalahana dolması, tatlı olarak ise orman meyveleri ile sunulan portakallı ve kivili mereng sunuluyor.

Hem lezzet hem de sağlık sunan Yeşil Menü’nin kişi başı bedeli 49 TL.

Detaylı bilgi için http://www.eliteworldistanbul.com.tr web sitesini inceleyebilir, Elite World İstanbul Otel’e 0212 297 13 13 no’lu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT