Yeşilköy’ün Yeni Gözdesi Middle Kitchen!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeşilköy’ün Yeni Gözdesi Middle Kitchen!

Dünya mutfağının Türkiye’deki son gözdesi Middle Kitchen, Yeşilköy’de ilk şubesini açtı! Şimdiden konuklarının vazgeçilmezi olmaya aday Middle Kitchen, 120’nin üzerinde çeşidi barındıran menüsü ile seçimlerinizi zorlayacağa benziyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2011

07.10.2011

Dünya mutfağının Türkiye’deki son gözdesi Middle Kitchen, Yeşilköy’de ilk şubesini açtı! Minimalist şıklığı yansıtan sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu dekorasyonu, güler yüzlü servis anlayışı, dünya mutfağından örnekler sunan lezzetli ve doyurucu menüsü ile Middle Kitchen konuklarına Yeşilköy’de hizmet vermeye başladı.

Şimdiden konuklarının vazgeçilmezi olmaya aday Middle Kitchen, 120’nin üzerinde çeşidi barındıran menüsü ile seçimlerinizi zorlayacağa benziyor. Menüde, pizzalar, makarnalar, noodle’lar, birbirinden lezzetli hamburger ve özel et çeşitleri, tadına doyum olmaz sandviçler, doyurucu ve göz alıcı kahvaltı menüleri, leziz balık çeşitleri ve özel tarifleri ile hiçbir yerde bulamayacağınız tatlılar yer alıyor.

Middle Kitchen formunu korumak isteyenleri de unutmamış. Salataya yeni bir lezzet anlayışı getiren Taze Dağ Kekikli Ezine Peynir Salatası, Ispanaklı Mercimek Salatası, Köz Patlıcanlı Salata gibi çeşitleri ile hafif kalorili lezzet arayanlar için bire bir.

Lezzet avcılarının yeni durağı olacak olan Middle Kitchen’ın şefi Mahir Çelik’in spesyallerinden Köz Patlıcanlı Etli Fırın Penne, Zeytin Soslu Izgara Dana Madalyon, Kestane Mantarlı Izgara Bonfile , Gül Lokumlu Creme Brulee ve Kuru Dutlu&Hurmalı Brownie lezzet severlerin vazgeçilmezi olmaya aday!

Middle Kitchen ekibine transfer olan Mahir Çelik, senelerin deneyimi ve farklı mutfak kültürlerini bir araya getirdiği tarifleri ile bütün yemek severleri, sunumları ve lezzetleri ile büyülemeye hazırlanıyor.

Muhteşem deniz manzarası eşliğinde yenilen doyurucu ve lezzetli yemeklerin yanında herkes kendi damak zevkine hitap eden alkollü içecekleride bulabiliyor. Muhteşem barı ve geniş içki menüsü ile göz dolduran Middle Kitchen, sadece yemek severlerin değil akşam içkisini büyüleyici bir manzara eşliğinde yudumlamak isteyenlerinde uğrak yeri olacağa benziyor.

Dinamik ve genç bir mekan olan Middle Kitchen, haftanın her günü 09.00 – 01.00 arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor.

Adres: Rıhtım Caddesi Liman Sokak No: 23 Yeşilköy – İstanbul
Telefon: 0212 663 44 60 – 61
Web: www.middlekitchen.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT