Yılbaşı Eğlencesinde de Adres; Anjelique

Yılbaşı Eğlencesinde de Adres; Anjelique

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Eğlencesinde de Adres; Anjelique

İstanbul gece hayatının vazgeçilmez bir parçası olan Anjelique, misafirlerini yılbaşı gecesinde de özel bir şekilde ağırlıyor. Yılbaşı gecesine özel menü hazırlayan Anjelique, misafirlerini hem lezzete hem de eğlenceye doyuracak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2016

Yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinlikler ve dj performanslarıyla adından söz ettiren Anjelique, yılbaşı gecenizi de unutulmaz kılacak. Anjelique, keyifli bir yemek sonrasında kaliteli müzik ile doyasıya eğlenmek isteyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Akşam yemeğinin saat 20.00’de başlayacağı bu özel gecede menünün başlangıcında aperatif olarak tatlı ekşi sos ile lezzetlendirilen “Tel Kadayıfa Sarılı Karides” ve “Vişneli yaprak sarma, pastırmalı humus ve imam bayıldı”nın bulunduğu İstanbul meze tabağı yer alıyor. Ara sıcak olarak “Peynirli puf böreği” ve hemen ardından “Şefin salatası” servis ediliyor.

Anjelique ana yemek olarak misafirlerine iki farklı alternatif sunuyor. Yaban mantarlı risotto ve teriyaki sos ile lezzetlendirilen “Dana kaburga”, et severler için güzel bir alternatif olurken kereviz püresi ve deniz börülcesi pesto ile servis edilen “Deniz levreği” balık severlerin gönlünü fethediyor. Gecenin olmazsa olmazı ise vanilyalı dondurma ile ikram edilen “Kestaneli Çikolata Mousse”.

Lezzetli bir yılbaşı yemeği vaat eden Anjelique, gecenin ilerleyen saatlerinde ise club eğlencesi ile yeni yıla coşku dolu girmenizi sağlayacak. Müzik kalitesi, hizmet anlayışı ve Boğaz’daki benzersiz konumu ile vazgeçilmez bir klasik haline gelen Anjelique, yeni yıla en iyi şekilde girmenizi sağlıyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT