Yılbaşı Sofraları Banvit’le Şenleniyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Sofraları Banvit’le Şenleniyor

p>Tesislerinde dört ay tahıl, mineral ve vitaminlerden oluşan karma yemlerle hindi ve roasterları besleyen Banvit, tüketicilerine sağlıklı olduğu kadar daha yumuşak etli, lezzetli ve kolay hazırlanabilir ürünler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2012

Yılbaşına özel olarak üretilen hindi ve roasterlar, Banvit’in lezzet uzmanlığı ve kalitesiyle sofralardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Banvit, yılbaşı için sunduğu ürün alternatiflerini, sağladığı pişirme ve servis kolaylıklarıyla daha rahat hazırlanabilir bir hale getiriyor. Banvit tarafından üretilen hindi ve roasterlar yeni yıl heyecanını sevdikleriyle lezzet dolu sofralarda paylaşmak isteyenler için eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Hindi veya roasterı pişirirken karşılaşılabilecek en büyük sorun ise gerçekten pişip pişmediğini anlayabilmek. Banvit, yılbaşı için sunduğu bu özel lezzet alternatiflerini, sağladığı pişirme ve servis kolaylıklarıyla daha rahat hazırlanabilir hale getiriyor. Tüketicilerin hindi ve roasterları kolayca pişirmelerini sağlayacak pişirme torbası ve termometre hediyeli Banvit hindi ve roaster ürünleriyle birlikte, özenle seçilmiş yedi farklı tarif bulunan bir yemek kitapçığı da hediye ediliyor.

Tesislerinde dört ay tahıl, mineral ve vitaminlerden oluşan karma yemlerle hindi ve roasterları besleyen Banvit, tüketicilerine sağlıklı olduğu kadar daha yumuşak etli, lezzetli ve kolay hazırlanabilir ürünler sunuyor.

Banvit’in yılbaşı seçenekleri e-ticaret sitesi Banvitburada.com’da da satışa sunuluyor. Banvitburada.com’dan alışveriş yapan herkes siparişlerini, soğuk zincir bozulmadan, ücretsiz kargo, kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme avantajlarından yararlanarak ve Banvit güvencesiyle teslim alıyor. Banvitburada.com şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veriyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT