Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmezi Hindi, Divan’da…

Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmezi Hindi, Divan’da…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmezi Hindi, Divan’da…

İstanbul Birimleri Divan Brasserie, Divan Pub, Divan İstanbul ve Divan İstanbul City’de bütün hindi fiyatı 380 TL, yarım hindi fiyatı ise 250 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2015

Yeni yıl sofralarının vazgeçilmezi yılbaşı hindisi; Divan şefleri tarafından iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sosu ile hazırlanarak bu yıl da yılbaşı sofralarınızı şenlendiriyor. Nar gibi kızarmış yılbaşı hindisi, lezzetli garnitürleri ve şık sunumuyla sofralarınızın başköşesinde yerini alıyor. Yılbaşı hindinizi, Aralık ayı boyunca tüm Divan Brasserie, Divan Pub, Divan Cafeteriaları ve kampanyaya katılan Divan Otellerinden sipariş edebilirsiniz.

Divan, Noel ve yılbaşı gecelerinde aileniz ve dostlarınıza düzenleyeceğiniz ev davetleriniz için geleneksel yılbaşı hindisini; iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sos ile hazırlıyor. Noel ve yılbaşı gecelerinde özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet vermek hem de yorulmadan gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 2 gün öncesine kadar hindi siparişi verebilirler. Yılbaşı hindinizi, Aralık ayı boyunca tüm Divan Brasserie, Divan Pub, Divan Cafeteriaları ve kampanyaya katılan Divan Otellerinden sipariş edebilirsiniz.

Divan Hindi Fiyatları:
İstanbul Birimleri Divan Brasserie, Divan Pub, Divan İstanbul ve Divan İstanbul City’de bütün hindi fiyatı 380 TL, yarım hindi fiyatı ise 250 TL.
Divan Bursa: Bütün hindi 345 TL, yarım hindi ise 195 TL
Divan Ankara: Bütün hindi 239 TL

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT