Yılbaşına Divan Otellerinde Girin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşına Divan Otellerinde Girin

Taksim’in simgesi ve İstanbul siluetinin değişmez parçası Divan İstanbul konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı programı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 28, 2013

Divan Otelleri, bu yıl da misafirleri için çok özel yılbaşı programları hazırladı. Geleneksel ve yenilikçi lezzetlerden oluşan menüleri, yılbaşı ruhuna eşlik edecek canlı müzik performansları ve keyifli programlarıyla Divan Otellerinde yeni yıla girin, 2014’ü kendiniz için benzersiz kılın.

Taksim’in simgesi ve İstanbul siluetinin değişmez parçası Divan İstanbul konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı programı sunuyor. Divan İstanbul özel paketlerinin içeriğinde; Yılbaşı Gala Yemeği Paketi ve Yılbaşı gecesini, konaklayarak geçirmek isteyen misafirler için Konaklama Paketi bulunuyor. Konaklama paketinde; deluxe odada iki kişilik konaklama, odaya çikolata ikramı, yeni yıl sabahı geç kahvaltı ve ücretsiz spa kullanım olanakları sunuluyor. Paketin ücreti ise 199 € + KDV olarak belirlendi. Divan Lokanta’da gerçekleşecek Gala Yemeği’ne girişte misafirlere nefis bir kokteyl sunuluyor. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşecek Gala Yemeğinin menüsünde ise; kaya teresi ve kırmızı biber yağıyla servis edilen kaya istiridyesi ile başlangıç, hindiba salatası, yeşil kuşkonmaz ve parmesan peynirinin eşlik ettiği ıstakozlu ara sıcak, enfes bir kaz ciğeri ve tadı damaklarda kalacak tava morina balığı veya buharda brokoli – patatesli ravyoli eşliğinde ızgara dana bonfile yer alıyor. Tatlı olarak ise kestaneli Mont Blanc tatlısı misafirlere bir lezzet şöleni yaşatıyor. Bu nefis lezzetlere özel bir şarap eşlik ederken, yemek sonrası yılbaşının vazgeçilmezi köpüklü şarap ikramı da bulunuyor. Bu özel menünün kişi başı fiyatı KDV dahil 299 TL.

Mecidiyeköy’ün şık iş oteli Divan İstanbul City’de yılbaşına renkli bir programla giriyor. Misafirlere konaklamalı ve konaklamasız paket seçeneklerinin sunulduğu otelde, geç kahvaltı ve fitness center – sauna – jakuzi kullanımı olanaklarının bulunduğu deluxe odada iki kişilik konaklama paketinin fiyatı 219 TL + KDV olarak belirlendi. Yalnızca Gala Yemeğine katılmak isteyen misafirler için ise, üç kadeh yerli içkinin alınabildiği set menü Gala Yemeği fiyatı KDV dahil 159 TL. Yılbaşına özgü lezzetleri içeren menüde; Jumbo karidesli sezar salatası, votka ile servis edilen mandalina sorbe, dana bonfile veya iç pilav ve tereyağında sote edilmiş brüksel lahanası eşliğinde yılbaşı hindisi, kestaneli çikolatalı parfe gibi spesiyaller yer alıyor.

Anadolu Yakası’nın lüks ve zarafeti yansıtan gözde oteli Divan İstanbul Asia ise; canlı müzik eşliğinde keyifli bir gala yemeği sunuyor. Gala Yemeği kapari turşusu ve portakal sosuyla sunulan somon fümeyle başlayıp, muhteşem deniz levreği ile devam eden edemama fasulyesi ve gnocchi ile sunulan özel olarak dinlendirilmiş ızgara bonfileden sonra damakları tatlandıracak kestaneli çikolatalı parfe ile bir lezzet şöleni yaşatıyor. Otelin terasında yer alan ve muhteşem Adalar manzarasıyla görenleri büyüleyen Turkuaz Restaurant’da ise farklı bir menü alternatifi yer alıyor. Terasta yeni açılan D Bar’da deniz manzarası eşliğinde gerçekleşecek DJ performansı ile misafirlerine renkli ve coşkulu bir yılbaşı eğlencesi yaşatmaya hazırlanıyor.

Yeni yıla başkentin kalbinde girmek isteyenlere, Divan Ankara renkli bir yılbaşı programı sunuyor. Divan şefleri tarafından hazırlanan özel menüde; kızarmış zencefilli yer elması çorbası, taze enginar yaprakları ve rokfor ile sunulan balkabağı yufkasında semizotlu ahtapot, ana yemek olarak iç pilav ve kestane püresi eşliğinde hindi tandır seçeneği ile bezelye ve kestane püresiyle sunulan tane biber soslu ızgara bonfile yer alıyor. Badem dolgulu baharatlı armut tatlısı da yılbaşı gecesi damakları tatlandırıyor. Bu özel menünün kişi başı fiyatı 119 TL + KDV. Menüye limitsiz yerli alkollü içecek de dahil. Konaklamayı tercih eden misafirler için ise, 2 kişilik oda fiyatı KDV dahil 250 TL. Bir kadeh şampanyanın da ikram edildiği pakette, geç kahvaltı imkanı bulunuyor. Divan Ankara ayrıca, yılbaşını evinde geçirmek isteyenlerin hayatlarını kolaylaştıracak bir hizmet sunuyor. Özellikle zamanı kısıtlı olan kişilere yönelik hazırlanan Hindi Paketi’nde; ortalama 7 – 8 kişilik bir hindi ve yanında iç pilav, közlenmiş kestane ve haşlanmış Brüksel lahanası sunuluyor. Hindi paketinin fiyatı 189 TL +KDV. Arzu eden misafirler için ise; 1 porsiyon şaraplı armut tatlısı da KDV dahil 10 TL. Hindi Paketinin eve servisi, 31 Aralık günü, 12.00 – 16.00 saatleri arasında Divan Ankara tarafından yapılacaktır. Paketi otelden almak isteyen misafirler için ise saat 22.00’ye kadar hizmet verilmektedir.

Tarihi bir kervansaraydan butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan’da, konaklamalı özel paketler bulunuyor. Deluxe odalarda yeni yılın ilk günü geç kahvaltı imkanı dahil, yılbaşı özel konaklama ücretleri tek kişi 309 TL, çift kişi 349 TL olarak belirlendi.

Divan konforunu ve kalitesini Çorlu’ya taşıyan Divan Çorlu’da ise, yeni yıl brunchı dahil saat 16.00’ya kadar geç çıkış imkanı sunan özel Konaklama Paketi ve orkestra eşliğindeki canlı müzikle renklenecek Gala Yemeği seçenekleri bulunuyor.

Divan Grubu’nun yurtdışındaki ilk oteli, lüks ve konforun birleştiği Divan Erbil yılbaşında misafirlerine birbirinden keyifli seçenekler hazırladı. Seasons Restaurant’da, canlı müzik eşliğinde özel büfe şöleni 19.00 – 23.00 arasında misafirlere sunuluyor. Tatlı büfesi ise gece 01.00’a kadar açık. Yılbaşı ve parti süsleri ile sınırsız yerli içki ve meşrubatın da dahil olduğu gala gecesinin kişi başı ücreti $250 + %12 servis ücreti olarak belirlendi. Chopin Piano Bar’da ise DJ performansı saat 02.00’a kadar devam edecek. Yerli içki ve meşrubatın da dahil olduğu programın giriş ücreti $150. Yeni yılın ilk sabahı sunulacak özel brunch menüsü ise ev yapımı şarap ve bira seçenekleriyle kişi başı $ 85 + %12 servis ücreti olarak belirlendi.

Divan Grubu’nun Azerbaycan’daki oteli Divan Express Bakü’de ise, 5 Hundred Bar yılbaşı gecesini kutlamak isteyenleri bekliyor.

Divan Otellerinin yılbaşı programlarıyla ilgili daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki telefon numaralarından otellere ulaşabilirsiniz.

Divan İstanbul: 0212 315 55 00
Divan İstanbul City: 0212 337 49 00
Divan İstanbul Asia: 0216 625 00 00
Divan Ankara: 0 312 457 40 00
Divan Çukurhan: 0312 306 64 00
Divan Çorlu: 0282 684 12 00
Divan Erbil: +964 66 210 50 00
Divan Bakü: +99 4 12 564 25 55

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT