Yılbaşına Keyif Katacak Hazırlıklar Delimonti’de

Yılbaşına Keyif Katacak Hazırlıklar Delimonti’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşına Keyif Katacak Hazırlıklar Delimonti’de

Delimonti, yılbaşı sofralarına lezzet katacak hindi siparişi seçeneğini misafirleri ile buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 28, 2017

Gastronomi market ve restoran konseptini ayrıcalıklı bir atmosferde bir araya getiren Delimonti, yılbaşı sofralarına lezzet katacak hindi siparişi seçeneğini misafirleri ile buluşturuyor. Yılbaşında doğal ve özel hediyeler vermeyi sevenler için farklı boylarda hediye sepeti alternatifleri de hazırlayan Delimonti, zengin gastronomi marketinde bulunan keyifli ürünleri sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Yılbaşı lezzetlerinin vazgeçilmezlerinden hindi için 25 Aralık akşamına kadar sipariş verme imkanı sunan Delimonti, yılbaşı sofralarını, ciğerli ve kestaneli iç pilav ile zenginleştirilmiş hindi ile süslüyor. Sipariş doğrultusunda özel olarak hazırlanan hindiler; bomontiada civarındaki bölgelere teslim edilebildiği gibi, 31 Aralık günü saat 16.00’ya kadar Delimonti’den de alınabiliyor.

Ambiyansı ve lezzetleri ile yılbaşı akşamının en keyifli mekanlarından biri olan Delimonti, yılbaşı hediyeleri için de doğru adres. Farklı boyutlarda hediye sepeti seçenekleri sunan Delimonti’de misafirler, birbirinden lezzetli reçeller, zeytinyağı, nar ekşisi çeşitleri, lokum, kahve, çikolata, yöresel peynirler ve şarküteri ürünleri arasından seçim yaparak, yılbaşı hediye sepetlerini kendilerine özel olarak hazırlatabiliyorlar.

Yılbaşı hindi siparişi ve hediye sepetleri konusunda daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler, 0212 296 29 29 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT