Yılbaşını Osmanlı Tulumbacısı tatlandırsın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşını Osmanlı Tulumbacısı tatlandırsın

Yeni bir yıla girmenin tatlı bir heyecanını yaşadığımız ve geri sayıma başladığımız şu günlerde yılbaşında sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapmak sizin elinizde.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 24, 2012

Geleneksel tulumbaya çikolata, karamel ve meyve dolgularıyla tekrar hayat veren Osmanlı Tulumbacısı’ndan yılbaşına özel çikolatalı ve frambuazlı tulumba..

Yeni bir yıla girmenin tatlı bir heyecanını yaşadığımız ve geri sayıma başladığımız şu günlerde yılbaşında sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapmak sizin elinizde..

Tatlıyı sevmeyen yoktur, birde tulumba tatlısıysa, hele birde içi çikolata ve frambuaz yüklü tulumbalarsa, kim hayır der ki? Eski tada farklı bir yorum getiren, geleneksel Osmanlı tulumbasına çikolata ve frambuaz dolgularıyla yeniden can veren Osmanlı Tulumbacısı bir ilk olarak yaptığı tulumbalarla tatlı severlere taptatlı bir yılbaşı armağanı sunuyor.

Sevdiklerinize yılbaşı için farklı bir hediye vermek, onları şaşırtmak ve özel kılmak isterseniz Osmanlı Tulumbacısı alışılagelmiş tatların dışında enfes çikolata ve frambuazlı tulumbalarıyla size çok tatlı alternatifler sunuyor.

Tatlıdan daha tatlı bir yılbaşı geçirmek ve masalsı bir seneye girmek isteyenler için Osmanlı Tulumbacısı’nın sunduğu tarifi imkansız tatları ile sevdiklerinize ve size muhteşem bir yılbaşı fırsatı sunuyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT