Yüksek Proteinli Diyet Yapanlara GBK’den Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yüksek Proteinli Diyet Yapanlara GBK’den Lezzetler

Lezzetli ve ‘gurme’ hamburgerin adresi Gourmet Burger Kitchen, formuna dikkat edenler için de lezzetli seçeneklere sahip.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2011

07.10.2011

Lezzetli ve ‘gurme’ hamburgerin adresi Gourmet Burger Kitchen, formuna dikkat edenler için de lezzetli seçeneklere sahip. Son günlerde gündemde olan karbonhidrat değerleri düşük, yüksek proteinli seçeneklerin yer aldığı diyetleri tercih edenler de GBK’de farklı alternatifler bulabilirler.

Üstelik Kanyon’un iPhone uygulaması Kanyon Fit’te yer alan GBK listesi sayesinde, yiyeceğiniz ürünlerin kalori, yağ, karbonhidrat ve protein değerlerini görebilir, size en uygun tercihi yapabilirsiniz.

Classic Burger No Bun, Cheese Burger No Bun, GBK Salatası, Zencefilli Tavuk Salatası, Mushroom Rockets... Lezzetten vazgeçemeyen fakat formuna dikkat etmek isteyen kişiler GBK’de farklı seçenekler bulabilirler. Özellikle son günlerde çok gündemde olan yüksek protein ve düşük karbonhidrat değerlerine sahip seçeneklerin yer aldığı diyetleri tercih edenler için de GBK’de farklı alternatifler yer alıyor. GBK’nin “No Bun” özelliğine sahip Classic Burger No Bun ve Cheese Burger No Bun lezzetleri ekmek kullanılmadan, mevsim yeşillikleriyle hazırlanıyor.

Kanyon’un iPhone uygulaması Kanyon Fit’te yer alan GBK listesi sofranızı planlamanızı da kolaylaştırıyor. Bu uygulamadaki GBK listesi sayesinde, tercih edebileceğiniz ürünlerin kalori, yağ, karbonhidrat ve protein değerlerini inceleyebilir, size en uygun tercihi yapabilirsiniz.

Gourmet Burger Kitchen Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT