Yüzde Yüz Dana Etinden Döner Pinhan’da Yenir

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yüzde Yüz Dana Etinden Döner Pinhan’da Yenir

Döner pişirmeyi sanat haline getiren Pinhan, daha önce böyle lezzetli, ince ve yumuşak bir döner tatmadığınızın garantisini veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2012

28.02.2012

Sıcacık Tandır Lavaşı Eşliğinde Yüzde Yüz Dana Etinden Döner Pinhan’da Yenir

Döner pişirmeyi sanat haline getiren Pinhan, daha önce böyle lezzetli, ince ve yumuşak bir döner tatmadığınızın garantisini veriyor.

Anadolu yakasının gözde mekanlarından Pinhan Restaurant&Cafe sizi daha önce hiç tatmadığınız bir lezzeti, muhteşem manzara eşliğinde keşfetmeye davet ediyor. Döner pişirmeyi sanat haline getiren Pinhan, daha önce böyle lezzetli, ince ve yumuşak bir döner tatmadığınızın garantisini veriyor.

Eti en iyi şekilde marine edilmiş, ince ince kesilmiş, odun ateşinde nar gibi kızarmış yüzde yüz dana etinden Tandır Lavaş Ekmeği’nde Döner…

Kelime anlamı, keşfedilmeye hazır, gizli, saklı olan Pinhan’ın, Tandır Lavaş Ekmeği’nde Döneri’nin lezzetine doyamayacak, yöresel lezzetlerin sırrı olan tandırda pişirme yöntemini, odun ateşinin ete kattığı o eşsiz lezzetin sırrını ve daha fazlasının cevabını Pinhan’da bulacaksınız.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0216 518 67 67 telefondan Pinhan’ı arayabileceğiniz gibi, www.pinhan.com.tr web sitesinden online rezervasyon da yapabilirsiniz.

Adres: Sahil Yolu Turgut Özal Bulvarı No: 5 Küçükyalı / İstanbul
Telefon: 0216 518 67 67
Web: www.pinhan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT