Zuma İstanbul’da Brunch Keyfi 6 Kasım’da Başlıyor

Zuma İstanbul’da Brunch Keyfi 6 Kasım’da Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zuma İstanbul’da Brunch Keyfi 6 Kasım’da Başlıyor

İstinyePark’ın markalar sokağında İstanbul’un en sofistike ve tercih edilen mekanı haline gelen Zuma İstanbul, uzun pazar sohbetlerine ve hafta sonu alışveriş molası vermek isteyenlere Brunch keyfi yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 7, 2016

Zuma; Hong Kong, Dubai, Miami ve New York’tan sonra Zuma İstanbul’da da Japonya sokaklarının geleneksel yemeklerini dünyaca ünlü, elegan bir brunch menüsü ile sunmaya başlıyor. 6 Kasım’da 12.00 – 16.00 saatleri arasında başlayacak ve hafta sonu keyfini artıracak Zuma brunch’ları, yaşam stilinize bir pazar kahvaltısından çok daha fazlasını katacak.

Zengin açık büfesi ile Zuma klasiklerinin dışına çıkarak yeni tatların da sunulacağı Zuma brunch’larında menüden sipariş edilecek sıcak ana yemeklerin yanı sıra canlı pişirme istasyonlarından servis edilecek lezzetler de olacak. Zengin çeşitlere sahip sushi menüsünün yanı sıra, Japon sokak yemeklerinin yenilikçi sunumlarla yer alacağı Zuma Pazar Brunch’ları, misafirlerini bekliyor. Alakart olarak servis edilecek tatların arasında yer alan arpalı miso tavuk, baharatlı bonfile ve somon teriyaki gibi popüler klasikler Tokyo sokaklarındaymış duygusu yaşatacak. Brunch keyfini tatlıyla noktalamak isteyen misafirleri, yeşil çaylı muzlu kek veya çikolata fondan ve yanında vanilya çekirdekli dondurma gibi lezzetlerin yanı sıra Zuma mutfağının özel seçimlerinden oluşan paylaşımlık tatlı tabağı bekliyor olacak.

Zuma, hafta sonu akşamlarının keyifli müziği ve ambiyansı pazar bruch’ları ile hafta sonu da devam edecek; DJ performansı Pazar sabahlarına keyif katacak.

Zuma İstanbul Brunch Saatleri: 12:00 – 16:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT