Aşşk Kahve

Yeme İçme Kafe Aşşk Kahve

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Muallim Naci Caddesi No:64/B Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 265 47 34 - 287 53 85

Faks: 0212 287 57 80

Web: http://www.asskkahve.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Aşşk Cafe, İstanbul’daki kafeler arasında artık klasik haline gelmiş olan yerlerden biri. Eşsiz Boğaz manzarasına sahip, küçük, şirin ve hoş bir mekan Aşşk Cafe. Denizin hemen üstündeki masalarında birşeyler yemek, içmek ve huzuru yakalamak isteyenlerin sıkça gittiği ve tercih ettiği mekanda her an sanatçılara, tanıdık yüzlere rastlamak mümkün.

Aşşk Cafe’de muhteşem dinginliğe sahip deniz manzarası dışında sağlıklı ve doğal ürünlerden oluşturulmuş bir menü karşılıyor müşterileri. Özellikle zeytinyağına düşkün olanlar Aşşk Cafe’den vazgeçmiyorlar çünkü burada herşey zeytinyağında pişiriliyor. Mutfak, klasik kafe menüsünü içeriyor ama herşey oldukça lezzetli. Aşşk Tost (domates ve Rus ekmeğiyle kaşar peynirinin birleşiminden oluşuyor.) ve çömlekte yumurta (çömlekte zeytinyağına kırılan yumurtalar domates ve beyaz peynirle pişiyor.) mutlaka denenmesi gereken spesiyaller arasında. Kahvaltı ve brunch keyfi dışında özel salataları, leziz pastalar ve Aşşk-ı Memnu tatlısı (taze meyvalar ve rom soslu milföyle) en çok rağbet gören seçenekler. Alkollü içecekler bulunmayan Aşşk Cafe’de kışın bahçe açık, 50 kişilik iç, 200 kişilik dış mekan kapasitesi var. Çocuklar da Aşşk Cafe’yi çok seviyor çünkü onlara özel çocuk masaları ve özel yapım çocuk tostu onları bekliyor. Yemek yerken ya da birşeyler yudumlarken Latin, jazz, tango ya da etnik müzikler ruhunuza sesleniyor.

Yaz aylarında Pazartesi günleri 12:00-24:00, diğer günler 09:00-24:00. Kış aylarında ise Pazartesi günleri kapalı. Diğer günler 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT