Bebek Shımar Lounge Bar

Yeme İçme Kafe Bebek Shımar Lounge Bar

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Germencik Sok. No:4 Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 265 00 53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bebek, Germencik Sokak`taki Shımar Lounge Bar, sakin bir ortamda keyif imkanı sunuyor. Adından da anlaşıcağı gibi konsept, şımartılma üstüne kurulmuş. Shımar`ın personeli misafirlerinin şımartılmayı hakettiğini dünüşüyor ve hepsi şımartmaya kanalize olmuş durumda hizmet veriyor.

Shımar`ın konsepti de ismine uygun yaratılmış. Dekorasyonunda; tavanlarda ve duvarlarında amorf şekiller kullanılmış. İçeride cıvıl cıvıl renklerin cümbüşü var.
Shımar, cafe olmasına rağmen restoran kadar geniş bir mönüye sahip. Hiç bir yerde bulamayacağınız lezzetler de sunuyor. Portakallı Sezar Salatası gibi.
Özellikle iş çıkışı rahatlamak için özel "şımarık Plate" sunuyorlar. Yanında içkinizi yudumlayabileceğiniz bu tabaklarda peynir toplatı, elma patates dilimleri, somon ruloları... v.b lezzetler bulunuyor. Şımarık Tabaklarınızı ve içkilerinizi alıp, barın içinde yer alan akvaryum yanında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT