Biber Bar

Mutfak Türü: Bar, CAFE

Adres: Abdi İpekçi Cad. No:36 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 41 05

Faks: 0212 231 40 37

Web: http://www.biberbar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Tam Bir Buluşma Noktası...

Emre Ergani`nin ilk göz ağrısı Biber Bar, 13 yıl aradan sonra tekrar aynı adreste...Figen Doğusoy ve Emre Ergani ortaklığının yeni adresi Biber Bar, 20 Ekim 2009`da açıldı.

Nişantaşı`nın müdavim mekanlarından Biber Bar, Abdi İpekçi caddesinin tüm ışıltısnı ve renkliliğini içeri taşırken, aynı zamanda atmosferi ve dekoru iel kendinizi evinizdeymiş gibi hissettiriyor.

Müzik koordinatörlüğünü Suat Ateşdağlı`nın yaptığı Biber Bar, chillout ve downtempo müzikler eşliğinde size kafanızı boşaltma ve rahatlama şansı veriyor. Akşamüstü keyifle sohbet edip içkinizi yudumlarken, Kenan Bayram`ın sunumlarıyla baştan çıkaran tapasların tadına bakabilirsiniz. Biber Bar`da tapas menüsünün haricinde, İstanbul`un ilk sushi barlarından Ninja Sushi`nin menüsü de alternatif olarak yer alıyor.

Biber Bar, eve gitmemeniz için size birçok bahane sunuyor. İş sonrası içki... Yemek öncesi ufak bir aperatif... Bizimkiler de Biber`deymiş... Hadi Buluşalım!

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT