Buz Teşvikiye

Yeme İçme Kafe Buz Teşvikiye

Mutfak Türü: Fast Food, Deniz Ürünleri, Kafe Türü

Adres: Abdi İpekçi Caddesi. No: 42/2,Teşvikiye-Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 291 00 66

Faks: 0212 291 00 65

Web: http://www.buzbar.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Buz Cafe Bar, özellikle öğle yemekleri ve iş çıkışları çalışanların Nişantaşı`ndaki göz bebeği mekanlarından biri. Pazar günleri kapalı olan Buz, 50 kişiyi ağırlayabiliyor. Pazar dışında her gün 10:30-22:00 saatleri arasında açık olan Buz Cafe Bar üç bölümden oluşuyor. Bar ve masaların bulunduğu giriş bölümü, ortada bulunan uzun bir bar ve arka taraftaki küçük bar bölümü. Buz Cafe Bar`ın yemek mönüsü hafif ve lezzetli yiyeceklerden oluşuyor.

Salatalardan sıcak ve soğuk sandöviçlere, hamur işlerinden et ve balık çeşitlerine uzanan geniş bir mönüye sahip. buz Cafe’nin en meşhur yemekleri taze otlar ve nar ekşi sos eşliğinde sunulan Panzanella Classic, roka yaprakları eşliğindeki dana carpaccio ,buz mantı, sıcak pita ekmekleri ile sunulan allaturca köfte ve hamburgeridir; en çok beğeni alan tatlısı buz muhallebidir. İçkilerden ise yarattığı kokteyllerle ünlenen buz cafe’de en çok rağbeti vodka ile yapılan keşifler görüyor.Hafta içi günlerde cafe’de müziğin yerine sohbet ön planda tutulurken, hafta sonlarında ise yüksek volümlü müzik ve dans gündeme gelebiliyor Mekan Pazar günleri hariç hergün 12:00-24.00 saatleri arasında servis veriyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT