Cafe Haliç

Mutfak Türü: Kafe Türü, Türk Mutfağı, CAFE

Adres: Demirtaş Mh Ayrancı Sk No 9 Süleymaniye Eminönü İstanbul

Telefon: 0212 528 10 25-26

Web: http://www.cafehalic.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Senelerdir evlerde yapılan kadın günleri günümüzde şehrin hareketliliğine ayak uydurarak, kalabalık grupların çok rahat edebileceği ferah mekanlara taşındı. Bunun yanında gelen keyif verici bir avantaj ise, yemek yapma ve bu yemekleri servis etme zorunluluğunuzun ortadan kalkması. Bırakın tatlılar, çaylar önünüze sunulsun, siz dostlarınızla sohbetinizin keyfini çıkarın!

Hem Haliç, hem de Boğaz manzaralı, huzurlu ve nezih bir restoran bulmak gerçekten zor. Bu restoranların kimi turistten geçilmez, kiminde hiçbir zaman yer bulunmaz, kimi ise restorandan ziyade bar-gece kulübü olarak işler. İşte bu mekanların arasında kendini ayırt etmeyi başarmış olan Cafe Haliç, şehrin en iyi saklanan sırlarından biri. Bir aile işletmesi olan mekan, restore edilmiş bir taş ev. Zevkli ve sade bir şekilde döşenmiş olan Cafe Haliç`te gözünüzün önündeki manzaraya yakışır lezzetlerle ağırlanacaksınız

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT