Cafe Zone

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: Kuyumcu İrfan Sok. No:3/C Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 65 90-91

Faks: 0212 232 86 48

Web: http://cafezone.com.tr?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İstanbul`da Bir Semt Nişantaşı!
Nişantaşı`nda Bir Keyif CAFE ZONE...
Cafe Zone`da Bir Şef Aşçı! Aşçının Mönüsünde Bir Yemek ŞAŞLIK...

Nişantaşı semtinin havasını solumayı seven gençler, bu semtte baba yadigarı apartmanlarda yaşayan eski İstanbullular ve Nişantaşı`nda çevre civar etkinlikleri takip eden her sanatsever CAFE ZONE`u bilir. 50 kişilik yaz bahçesi, 80 kişilik kapalı alanı ve güler yüzlü elemanlarıyla Nişantaşı`nın gözde mekanlarından biridir Cafe Zone. İşletmecisi YILDIRIM BAŞEĞMEZ’e göre Cafe Zone `hayatta verilen bir keyif molasıdır`.

Cafe Zone’de mönü mevsimsel olarak sürekli değişir. Mutfak mevsime göre tüketilen sebze, meyve ve içecekler ile her dem tazedir.
Cafe Zone yumuşak huylu dekorasyonu ile uzun uzun yenen yemeklere, keyifli sofra ve sohbetlere ev sahipliği yapar.

Gün içinde çalışmadan geçirilecek bir saatlik bir kaçamak şarttır. Cafe Zone öğle yemeğinize kısacık ama neşeli bir tat katar. Aşçımızın ISPANAKLI KÖFTE`si size gün bitinceye kadar güç verir ve SICAK ÇİKOLATA SUFLESİ sizi neşeyle gülümsetir.

Bazen hem gözden uzakta olmak özlenir hem de tüm lezzetlere yakın olmak istenir. İşte tam o anda Cafe Zone size zengin mönüsüyle eşlik eder ve size lezzetli bir akşam yemeği sunar. Aşçımızın BEĞENDİLİ BÖREĞİ ve BİBERLİ BONFİLE CARPACİO böyle bir akşamı renklendirir ve sizi dinlendirir.

Özel yemekleriyle Cafe Zone bazen sizi az sonra izleyeceğiniz tiyatro oyununa, gezeceğiniz bir sergiye veya dinleyeceğiniz özel bir konsere hazırlar. Şef aşçımızın özel tarif ve sunumuyla ŞAŞLIK yemeği hem günün yorgunluğunu unutturur hem de duyularınızın pasını açar.

Cafe Zone`na gelip, mönüyü görüp de tokum diyebilirseniz size önerimiz, barmenimizin hazırladığı ÖZELVOTKA, CİN VE MARTİNİ KOKTEYLERİ veya MALT WHISKIESLERİNİ tatmanız olacaktır. Mönüdeki yerli yabancı tanınmış şaraplara da bakmayı unutmayın.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT