Chocolate Maçka

Yeme İçme Kafe Chocolate Maçka

Mutfak Türü: Bar, Akdeniz Mutfağı, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Eytam Cd Mega Residence Otel No:33 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 343 24 61-62

Web: http://www.chocolatecafe.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dünyanın en tatlı mutluluğu olan aşk`ı "Chocolate"ın sunduğu doyumsuz lezzetlerle tamamlayabilirsiniz. İstanbul`un en popüler mekanlarından Chocolate, 19 Mayıs 2005`te Maçka`da açıldı. Avrupa yakasının vazgeçilmez mekanı yine 24 saat hizmet veriyor.

Chocolate Maçka`nın en işlek güzergahında yemek yiyip, kahve içip ya da trendy kokteyllerden tadıp günün yorgunluğunu atmak isteyenler için vazgeçilmez bir ortam sunuyor. Mekan sahiplerinin işletmeciliğini de üstlendiği ve Lacote mimarlıktan Soli Akriş`in tarzını belirlediği Chocolate`ın dekorasyonu iç mimar Onur Özyasan tarafından yapıldı.

"İspanyol üretimi gümüş, mor, fuşya" gibi canlı renklerin hakim olduğu mekanlda, Chocolate için özel tasarlanmış mobilyalar ve çiçekler ön planda...
Giriş katın 200 metrekare, alt katın 180 metrekare alan üzerine kurulu olduğu Chocolate iki ayrı bölümden oluşuyor. Giriş katının 100 kişilik yemek kapasitesine sahip mekanın, alt katındaki çok amaçlı salon ise sergi, yemek, özel partiler gibi aktiviteler için hizmet veriyor.

Yeme-içme konusunda iddialı ve başarılı olan Chocolate, Türk damak tadına uygun İtalyan ağırlıklı Dünya mutfağına sahip. 100`ün üzerinde yemek çeşidiyle sunulan mönünün tamamı doğal, organik, taze ve özel baharatlarla yapılıyor.

Chocolate`ın barında hazırlanan yepyeni kokteyller, sıcak ve soğuk hazırlanan içecekler yazın vazgeçilmez tatları arasına girecek. 60`ın üzerinde alko9llü-alkolsüz kehve çeşitleri, şarapları, frozen ve şampanya kokteylleri, shaker içecekleri ve ithal likörleri içeren zengin bir içecek mönüsüsne sahip mekanda, hiçbir yerde içmediğiniz el yapımı çilek sosla hazırlanan çilekli cappucino ise mekanın en favori sıcak spesiyalitesi.

Etnik müziğin çalındığı, rahatlıkla müzik eşliğinde sohbet edilecek bir ortam sunan mekanda, her gün organik ve yöresel kahvaltı çeşitlerinden oluşan kahvaltı mönüsü sunuluyor.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT