Dizzia Cafe Restaurant Lounge

Yeme İçme Kafe Dizzia Cafe Restaurant Lounge

Mutfak Türü: Bar, Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Cihangir Caddesi No: 25/B Cihangir Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 244 70 93

Faks: 0212 244 70 91

Web: http://www.dizziacafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Cihangir Caddesi üzerinde bulunan, Dizzia – 14.Cadde Cafe Restaurant Lounge; sabah saat 08.00 itibari ile nefis kahvaltı menüsüyle kapılarını açıyor.

Ardından brunch ve öğle yemeği servisi ile devam edip sürprizlerle dolu lezzetli akşam yemeği ve Lounge Kokyel Barının eşsiz ve renkli kokteylleri ve aynı zamanda kaliteli servisi ile sizlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Menüsünde yaratıcı, sağlıklı, mevsimsel ve özgün olmayı amaçlayan Dizzia – 14.Cadde Cafe Restaurant, dünya mutfağı menüsü ile sizlere her alanda yeni tatları ve o heyecanı yaşatmayı hedefliyor.

Yoğun bir iş ortamından sonra yorgunluk atmak isteyenler, Dizzia Lounge barının iddialı ve heyecanlı kokteylleri eşliğinde sunulan muhteşem aperitifleri ile yorgunluğunu atabilirler.

Bu huzurlu ve heyecanlı mekanda doğum günlerinizi kutlayabilir, özel davet ve kokteyllerinizi gerçekleştirebilir, iş yemekleri, ürün lansımanları, istediğiniz konsept partileri ve bütçenize göre organizasyonlara imza atıp hayatınıza heyecanlar katabilirsiniz.

Her biri tek parça olan ve tek tek elden geçirilen antika masalar, sandalye ve sehpaların kullanıldığı, modern detaylarında unutulmadığı dekorasyon, özel menü, deneyimli DJler ve kaliteli sunum ile birleşince Cihangir için beklenen kimya ortaya çıkıyor.

Özel gecelerle de Cihangir’in nabzını tutmaya hazırlanan Dizzia 14. Cadde, 70-80’ler geceleri ve özel konsept DJ Partileri ile kaliteli eğlencenin kapılarını açacak.Mekan her gün gece 02:00’ye kadar açık olacak.

Her zevke hitap eden mekanımızda sizleri misafir etmek, tamamen organik menülerimizden ve zengin kokteyllerimizden sunmaktan mutluluk duyarız…

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT