Fua Cafe - Restaurant Maçka

Yeme İçme Kafe Fua Cafe - Restaurant Maçka

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Maçka Demokrasi Parkı içi C No`lu Cafe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 79 29

Faks: 0212 219 85 19

Web: http://www.fuacafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Şehrin en hareketli semti Nişantaşı’nın yanında Maçka Parkı`nın içinde doğayla bütünleşen huzurlu bir mekan Fua Cafe. 2007`den beri Maçka Parkı`nın içinde ağaçlar arasında kalan, özel taşlarla dekore edilmiş dış mekanı, terası, bahçesi ile gelen müşterilerinin ihtiyaçlarına büyük bir özveri ile cevap veriyor. 200 kişilik iç, 300 kişilik dış kapasitesiyle oldukça geniş olan Fua`nın girişinde ayaklarınızın altında kalan akvaryum, mekana ayrı bir renk katıyor.

Fua Cafe yemek ve içmek dışında müşterilerine bir çok hizmet daha sunuyor. Dev ekranda canlı maç yayınları, okey oynamak için özel masaları, serin mekanda nargile keyfi olanağı sunuyor. Aynı zamanda Fua Cafe de otururken bir taraftan işinizi takip edebilecek, maillerinizi okuyabilecek ve interneti kullanabileceksiniz.

Muhteşem Boğaz manzaralı açık terasında yada rengarenk armut koltuklarında huzuru bulacağınız Fua`da her Pazar açık büfe köy kahvaltısı (85 çeşit) ve hafta içi her gün kahvaltı keyfi yapabilirsiniz. Ayrıca ayda bir düzenlenen canlı gitar (fasıl ve Türkçe müzik ağırlıklı) eşliğinde mangalda sucuk-barbekü partisine katılabilirsiniz.

Her gün 07.30-01.30 arasında CD`den çalan Latin ağırlıklı ezgiler eşliğinde hoşça zaman geçirebileceğiniz Fua`da güveçte köri soslu bonfile, dört mevsim peripenne, fajitalar, özel yapım fesleğenli limonata ve nargileler menüden birkaç örnek.Ücretsiz vale-otopark hizmeti olan Fua`da hafta sonları için rezervasyon gerekiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT