Happy Moon`s Cafe - Şaşkınbakkal

Yeme İçme Kafe Happy Moon`s Cafe - Şaşkınbakkal

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Meksika Mutfağı

Adres: Kazım Kulan Pasajı Arkası Şaşkınbakkal Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 411 40 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

HAPPY MOON’S CAFE

Happy Moon’s, 1999 yılında İstanbul’lara Kadıköy’de hizmet vermeye başlamıştır. İlk şubesi Kadıköy’den sonra 2004 yılında Şaşkınbakkal ve 2006 yılında Fenerbahçe’de şube açmıştır.

Oturma düzeninde, Kadıköy şubesi 115, Şaşkınbakkal Şubesi 200 ve Fenerbahçe Şubesi 225 kişilik kapasitesiyle misafirlerini ağırlamaktadır. Kokteyl düzeninde ise bu rakamların iki katı kapasiteyle misafirlerini ağırlayabilmektedir.

Happy Moon’s ilk olarak akıllarda cafe olarak algılansa da Happy Moon’s da istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Her türlü damak zevkini düşünerek mönülerini de bu doğrultuda hazırlayan Happy Moon’s, İtalyan, Meksika ve Texas Mutfağının en güzel örneklerini ahçılarının elinde şekillendirerek servis ediliyor.

Zengin bir mönüye sahip olan Happy Moon’s Cafe de 9:00 ile 14:00 arası birbirinden güzel çeşitlerin yer aldığı kahvaltı ile güne başlayabileceğiniz bir mekan. A’dan Z’ye her detayı düşünerek konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Happy Moon’s , ayrıca üç şubesinde de bulunan muhteşem bahçesi ile vazgeçilmez mekanlardan biridir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT