Kahve Dünyası Kanyon AVM

Yeme İçme Kafe Kahve Dünyası Kanyon AVM

Mutfak Türü: Kafe Türü, CAFE

Adres: Kanyon AVM Kat:B2 Macro Center Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 353 05 70

Web: http://www.kahvedunyasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

2004 yılında ilk mağazasını Eminönü’nde açarak toptan ve perakende kahve satışlarına başlayan Kahve Dünyası, bugün hızla büyümektedir.

Gücünü tüketicilerinin talep ve beğenilerinden alarak ilerleyen ve önümüzdeki aylarda birçok noktada tüketiciyle buluşmayı hedefleyen Kahve Dünyası, Türk kahvesi başta olmak üzere, birçok kahve çeşidini mağazalarda sunmaktadır. Kahvenin yanı sıra Chocolate World adı altında, yine kendi üretimi el yapımı çikolataları da satışa sunmaktadır.

Altınkılıçlar’ın üretici kimliği ile bugün İstanbul’da başlayan ve Türkiye’nin belli başlı şehirlerine yayılmakta olan Kahve Dünyası kafeleri, ardında kapsamlı bir teknoloji ve know-how bulunan bir buz dağının tüketicilere uzanan cephesini temsil ediyor.

Misyonumuz, kendi imalatımız olan geleneksel ve çağdaş kahve tatlarını, ürettiğimiz lezzetli çikolatalar eşliğinde, sıcak bir ortamda, yaratıcı ve eşsiz bir biçimde müşterilerimize sunmak ve Türk kahve kültürünü ülkemizde ve dünyada hak ettiği yere taşımaktır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT