Kalamış Posh Restaurant

Yeme İçme Kafe Kalamış Posh Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Münir Nurettin Selçuk Cad. No:34 Kalamış Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 4142

Web: http://www.kalamisposh.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
KALAMIŞ POSH RESTAURANT
Günün her saatinde Kalamış Posh’u tercih edebilirsiniz. Kalamış`ın eşsiz güzelliğinde saklı bir doğa harikası olan Kalamış Posh Restaurant botanik düzenlemesi yapılmış bahçesi ve deniz manzarası ile 4. yılında sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Adı gibi şıklığı, zarafeti, güzelliği yansıtan mekanda her mevsimi farklı bir tadda yaşıyabilirsiniz. Yazın bir kadeh şarabınızı yudumlarken gün batımını ve o Kalamış koyunu evinizdeki kadar rahat koltuklarınızda izleyebilir, kışın ise girişinde bulunan botanik düzenlemeli kış bahçesinde bir kadeh sıcak şarabınızı yudumlayabilirsiniz. 1. katında ise kokteyl, davet, özel eventler ve organizasyonlar düzenleyebileceğiniz sanki misafirlerinizi kendi evinizde ağırlıyormuşsunuz gibi rahat ve size ait olan mekanda dilediğinizce eğlenebilirsiniz…

2. katında; şirket yemekleri bayi toplantıları ve tüm kurumsal organizasyonlarınız için klasik dekorlu ve sizlere özel hazırlanmış salonunda misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Dünya mutfağından Akdeniz ağırlıklı ve damak tadınıza uygun geniş menüsünde oldukça lezzetli ve bir o kadar güzel sunumlu yiyecekler bulabilirsiniz. Mutfağı hiç kapanmayan restaurantlarımızda istediğiniz saatte yemek alabilirsiniz.

Sabah kahvaltıları ve Pazar günü Brunch için mükemmel bir seçim olan Kalamış Posh’da öğlen yemeği, ikindi çayı, akşam üstü barı, akşam yemeği ile tüm günüzü sıkılmadan burada geçirebilirsiniz...
Her hafta yapılan değişik event ve organizasyonları ile de eğlenceye doyacağınız mekanda saat 23.00 itibarı ile müzikler dj Yasin eşliğinde hareketlenir ve mekan club havasında hizmet vermeye devam eder.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT