Kırıntı

Mutfak Türü: Fusion

Adres: Abdi İpekçi Cad. No:32, Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 291 26 92

Web: http://www.kirinti.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kırıntı Restaurant – Cafe

Kırıntı bugünkü çağdaş yaşam biçiminin gerektirdiği anlayışla ilk şubesini 1981’de açtı. Hızlı hareket eden hayatla özdeşleşebilmek için hafif ve taze, hızlı ve çağdaş yiyecekler yaratarak çağı yakalamak felsefesi Kırıntı’nın başlıca ilkesi olmuştu.

Kırıntı, 1982 yılından başlayarak öncelikle birçok köklü eğitim kurumunun özel günlerinde catering hizmeti sağlayarak marka imajını pekiştirdi ve yaklaşık dört jenerasyon müşteriye sahip oldu. 1995`de Kırıntı, mağazacılık ve catering arasında tercih yapıp füzyon bir mutfak yaratmış ve hızla büyümüştür.

Kırıntı mutfağı; tipik Akdeniz ve Amerikan mutfağının Türk damak tadının seçiciliği ile yorumlanmış bir tarzıdır. Kırıntı`nın mutfağını ve hedeflerini en iyi kendi müşterileri bilir. Lezzet, tarz, sunuş, çeşit, servis, idare gibi konularda test eder, dener ve tavsiyede bulunurlar. Kırıntı ekibi bu sese karşı her zaman duyarlıdır.

Kırıntı’larda çorbalar, başlangıçlar, salatalar, burgerler, sandviçler, makarna çeşitleri, vejetaryen yemekleri, diet yemekler, dürümler, kahvaltılıklar, tatlılar ve içecekler sizleri bekliyor.
Kırıntı’nın zengin füzyon mutfağından örneklere gelince Sote Mantar, Chicken Carpaccio, salatalar, Texas Beef Burger, tavuk sebzeli pita, makarnalar, Amerikan Peynirli Broccoli, diet et ve tavuk şişler, dil ızgara, New York Steak, baharatlı karidesler, püreli dana eti, kahvaltı tabağı, çikolatalı-ballı-reçelli krepler, milk shake çeşitleri, parmak balık, ıslak çikolatalı kek, tiramisu, banana split, meyve tabağı

Kırıntı 1999 yılının 14 Şubat günü sevgili müşterilerine sevgililer gününde Erenköy’deki neşeli dükkanı hizmete sokarak, onlara verdiği değeri gösterdi. Kırıntı daha sonra Avrupa yakasında da bir şube açarak müdavimlerine seslenmeye devam etti. “Mekanlar, sadece insanların midelerini doyurmak için kurulmamalı, insanların ruhlarını da doyurmalıdır.” felsefesiyle hareket eden Kırıntı’larda aradığınız her tür yiyeceği şirin ve huzur veren dekorasyona sahip mekanlarda yiyebiliyorsunuz. Kırıntı Moda: Ferit Tek Sokak No: 15 / 1 Moda, Telefon: 0216 346 07 70
Kırıntı Erenköy: Bağdat Caddesi No: 371 Erenköy, Telefon: 0216 356 64 68
Kırıntı Nişantaşı: Abdi İpekçi Caddesi No:32 Nişantaşı, Telefon: 0212 291 26 92

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT