Litera Cafe - Teras Restaurant

Yeme İçme Kafe Litera Cafe - Teras Restaurant

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Yeni Çarşı Cadde No: 32 Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 292 89 47-50

Faks: 212 244 97 25

Web: http://www.literarestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul Beyoğlu’nda; İstiklal Caddesini kesen Yeni Çarşı Caddesi numara 52 adresi, Kültür Evi Binası içinde yer alan Litera, bünyesinde iki farklı işletmeyi misafirlerine sunuyor.
Teras: Kuzey ve Güney Mutfağının Tadına Varın
Pazartesi: Dj. Müzik 60s,70s,80s, Türk ve Batı Nostaljileri (Davet ve Org. yapılır)
Salı DJ ile Jazz Müzikleri Gecesi
Çarşamba: Klasik Gitarla Canlı Batı Nostaljileri sonra Dj Müzik 60s ,70s, 80 s
Perşembe: Dj Müzik 60s, 70s, 80s, Batı Nostaljileri
Cuma: Klavye, Gitar, Perküsyon ve Tumba ile Türk ve Batı Nostaljileri (CANLI)
Cumartesi: Klavye, Gitar, Perküsyon ve Tumba ile Türk ve Batı Nostaljileri (CANLI)
Pazar: Sabah Gruplara Pazar Brunch- Akşam; Tango-Müziği ve Dansının büyüsünü yaşayın.

Litera İstanbul Boğazı`nı Marmara denizi ile tarihi yarımada ve Haliç’in birleştiği noktayı en iyi açıdan görmekte olup, Adalar ve daha fazlasına sahip olan geniş manzarası ile gözde bir mekân. İşletme dört mevsim hizmet vermek üzere yeniden yapılandırıldı. Bu sebeple; yiyecek mönüsünde, Kuzey ve Güney`den esen rüzgârın getirdiği tatlara yer vermiş olup, başta Alman ve Avusturya mutfağından örnekler sunan mekan, bundan böyle Dört Mevsim süresince Terasta da servis verecektir. Saat.11.00`de açılıp öğle yemekleri ve gün boyu Cafe, akşam 19.00`dan 02.00`ye kadar yemek müziği ve sonrası her gün farklı seçenekler sunarak, canlı batı müziğinin nostaljilerinin dinletisi eşliğinde Restaurant ve Bar olarak servis vermektedir. 60 kişilik yemek, 60 kişilik bar oturmalı düzeneği ile servis hizmeti kapasitesine sahiptir. Saat 23.00 ve sonrası Dj Müzik ile Lounge-Bar Olarak 02.00`ye kadar devam etmektedir. Pazar Brunch’ın lezzetini de kaçırmamak lazım. Akşam yemekleri için özellikle rezervasyon tavsiyemizdir. Ortalama kişi başı Fiyat 45-55 YTL Olup Otopark Mevcuttur. Galatasaray Garajı.

İçecek mönüsü olarak çok çeşitli cocktailler ile Bar-Restaurant olarak hizmet veren işletme, tadilat ve mimari dekorasyonunu yenileyerek, tarzını koruma, klasikleşme yolunda yeni adımlarla hizmet vermeye devam etmektedir. Üç yıldır teras olarak sadece yazın servis veren işletme, yaz kış olarak on iki (12) ay hizmet verecek oluşumu, tadilatı ve yenilemeyi yapmıştır.”B”-“A” ve A plus misafir portföyüne sahiptir. Modern çizgi ile dekore edilmiştir. Bu arada yazları teras olgusunu da yitirmeyip, sizlere yaşatmaya devam edecektir.

LITERA Cafe
Sabah saat 09.00`da Wiener Cafe olarak açılıp hizmet veren Litera Cafe, gün boyu çok çeşitli içecekler ve kahvenin dünyadaki çeşitliliğini damağınıza ulaştırıyor. Alman Kültür Merkezi ve çalışanları, Goethe Institut ve öğrencileri, Konrad Adeneaur Vakfı çalışanları sıklıkla ziyaretçilerindendir.

Şehrin yoğunluğu içerisinde olup kendine bir soluklanma yeri olarak dinlenceyi, sakinliği ve bu sakinlik, sessizlik içerisinde kendine okuma yeri olarak seçebileceğiniz bir işletme olarak LİTERA servis vermektedir. Gün boyu Avusturya Wiener Café olarak servis verirken çay saatleri, mini toplantılar yapmanıza olanak sağlamaktadır. Davet, Organizasyon, Catering, Rotary, Lions , Eğitim Toplantıları ve tüm aktiviteleriniz için servis vermektedir.

İçecek mönüsü olarak çok çeşitli cocktailler ile, Cafe-Bar olarak hizmet veren işletme, tarzını koruma, klasikleşme yolunda hizmet vermeye devam etmektedir. Üç yıldır açık olan işletme, kendini yeniden yapılandırarak farklı ve çağdaş anlayışla, yaratıcılığını lezzet olarak damaklara ulaştırıyor.

Dört Mevsim - on iki ay hizmet vermektedir.”C”-B” ve “A” grubu misafir portföyüne sahiptir. Yarı modern çizgi ile dekore edilmiş olup, toplamda Litera -Café olarak hizmet verdiği metrekarede günlük olarak ortalama 80 ile 120 kişi misafire hizmet vermektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT