M-N Cafe Brasserie

Yeme İçme Kafe M-N Cafe Brasserie

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Restaurant, CAFE

Adres: İstiklal Caddesi No:74 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 57 84 - 244 64 67

Web: http://www.mncafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
M&N Cafe Brasserie

M&N Cafe İstiklal Caddesi`nin en güzel yerinde konuçlanmış, kendine has yemekleri, pastaları ve kahvesi olan; hoş müziklerle rahat bir ortam içerisinde sohbet edebileceğiniz kısacası kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir cafedir.

Girişte küçük bir salon ve bar, ortada asma kat bir salon ve alt katta İstiklal Caddesi`ni pencerelerinden seyredebileceğiniz büyük ve rahat locaları olan salon ve içkilerinizi hoş bir ortamda yudumluyacağınız barı vardır.

Beyoğlu M&N Brasserie`nin bulunduğu bina 5 haziran 1870 tarihinde Talimhane ve Taksim yangınının bir sonucu olarak yeniden inşa edilerek bu günkü konumuna getirildi.na ll.Abdülhamit`in Baş Mabeyinci Başı Ragıp Paşa tarafından 19. yüzyılda inşa edildi. Kendiside yaşamının bundan sonraki bölümünü burada idame ettirdi.

Mimarisi eklektik özellikler taşımasıyla beraber Cadde-i Kebir`in diğer konutları gibi tarih kokan bir yapıttı. M&n Cafe Brasserie, sabah ve öğleden itibaren sizlere hizmet vermeye başlar. İtalyan ve Dünya mutfağından seçkin örneklerin dışında pasta ve kahvenin mükemmel uyumunuda mutlaka tadın. Bunların dışında toplantı, doğum günü, kutlamalar ve daha nice özel günlerinizde sizlere hitap edecek üç ayrı salonu ve barı bulunmakta.

Bu tarihi mekanda nezih bir ortamda keyifli zamanlar geçirmek için Beyoğluna geldiğinizde M & n Cafe Brasserie`ye mutlaka uğrayın.

Yemek Mönüsü: M&N Cafe Brasserie zengin yemek menüsü ile Dünya mutfağından leziz örnekler sunmuyor. Özellikle İtalyan Mutfağına ağırlık veren M&N cafe bu konudada müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor...
İçki Mönüsü: İçki mönüsünde aradağınız her türlü içkiyi bulabilirsiniz. Koktekteylerde şaraplar viskiden kanyağa kadar aradığınız alkollü veya alkolsüz içeceği bulabilirsiniz.
Cafe: Gündüzleri Cafe olarakta hizmerinizde olan M&N Cafe sizelere kahveyi ve tatlıları geniş bir yelpazede sunuyor. Kahvenin ve tatlıların mükemmel uyumunu mutlaka tadın....

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT