Mangerie Bebek

Yeme İçme Kafe Mangerie Bebek

Mutfak Türü: Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Cevdet Paşa Caddesi 69 Küçükbebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 5199

Web: http://www.mangeriebebek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Açıldığı günden itibaren İstanbul`un vazgeçilmez lezzet durakları arasındaki yerini almış bir bistro-cafe olan Mangerie Bebek, günün her saatinde benzersiz bir yeme içme deneyimi sunuyor.

Mangerie`de kahvaltı, sadece Pazar günleri değil, haftanın yedi günü, tüm gün servis ediliyor. Mangerie`nin pek çok kez Istanbul`un en iyisi seçilen kahvaltısında klasiklerin Mangerie yorumunun yanı sıra Mascarpone Armutlu Tost ve Foccacia Tost gibi farklı lezzetleri deneyebilirsiniz.

Mangerie, her gün değişen ve mevsim lezzetlerini yansıtan günün yemeği, doyurucu salataları, çeşit çeşit noodle`ları, bruschetta`ları ve nefis burgerlerinin yanında et, balık ve tavuk klasikleri ile de farklı bir öğle yemeği deneyimi sunuyor.

Akşamüstü Anadolu yakasına vuran gün batımının eşliğinde, Mangerie`de tamamı taze meyve suları ile hazırlanan kokteyller, zengin şarap menüsünden seçeceğiniz ve pek çoğunu kadehle deneyimleyebileceğiniz şaraplar ve prosecco`lar ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Mangerie size içkinize eşlik edecek pateler ve fırından taze çıkmış tatlıları ile eşsiz bir akşamüstü keyfi sunuyor.

Akşam yemeği Boğaz`ın ışıkları ile renklenen muhteşem teras manzarası ve zengin şarap menüsü ile tamamlanıyor. Stil ve rahatlığı bir arada sunan atmosferiyle Mangerie`de benzersiz lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

0212 263 5199 numaralı telefonumuzdan akşam yemeği için (saat 19.00 `dan itibaren) rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT