Metto Cafe - Restaurant

Yeme İçme Kafe Metto Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Acıbadem Cad. No:67/B Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 3250051

Web: http://www.metto.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Güne zinde başlamak sıkı ve iştah açıcı bir kahvaltıdan geçer. İşte biz burada devreye giriyoruz. Dinamik ve deneyimli mutfak ve salon personelimiz, iddialı menümüz ile Acıbadem`de ilk şubemizle huzurlarınızdayız.

Şefimiz Umut usta ve ekibi tarafından hazırlanan dünya mutfağından seçme yemeklerimiz, sabah kahvaltı çeşitleri, arasıcaklar, salatalar, italyan pizza çeşitlerimiz, sandwichlerimiz, devasa burgerlerimiz, tortilla ekmeklerine sarılı mexican wraplarımız, makarna ve kendi ellerimizle yaptığımız mantı çeşitlerimiz, hem doymak için hemde formunuzu koruyabileceğiniz özel ana yemek tabaklarımız ve tabiki olmazsa olmaz nefis tatlı seçeneklerimiz.

Kahve ve bitki çaylarımızı unutmayalım, ne de olsa yemek ve tatlının hazmı kahveden geçer derler. Ve tabi ki muhabbet. Mütevazi bahçemiz ve salonumuzda hem yemek hem biraz iş konuşabilir, arkadaşlarınızla hoş anlar yaşayabilir, hatta çocuklarınız için dizayn edilmiş salonumuzda doğum günü ve benzeri etkinliklerle de onlarla özel anlar yaşayabilirsiniz. Kısacası sizin rahatınız için herşey var.

Kendinizi evinizde hissedeceksiniz...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT