Mono Music Cafe

Yeme İçme Kafe Mono Music Cafe

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak

Adres: Gazeteci Erol Dernek sokak No: 15 A (Yeni Melek yanı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 244 53 52

Web: http://www.mono-ist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beyoğlu’nun kendine has atmosferinde yeşeren yepyeni bir proje daha görücüye çıkıyor bugünlerde. “Mono”, Türkiye’deki ilk “Music Cafe” olarak hizmete girdi.

Müziğin bağımsız ve zihin açıcı özelliklerine sahip tüm alt türlerinin faklı günlerde yer alacağı “Mono”, haftanın yedi günü de açık. Saat 10.00’dan gece 02.00’ye dek servis veren “Music Cafe”, hem iyi müzik dolu vakit geçirmek hem de çeşitli yeme içme olasılıklarını bulmak için tasarlandı.

Murat Şeker, Hikmet Yiğit ve Hulki Altuğ tarafından şekillendirilen “Mono Music Cafe”, haftanın her farklı günü rock’tan soul’a, jazzy house’dan funk’a kadar geniş bir yelpazede müzikal formunu oluşturuyor. Murat Şeker, Şafak Ongan, Fatih Akyol, Murat Abbas, Dj İsmet, Dj Saltuk ve Hiko’dan kurulu dj tayfasının yanı sıra birçok ünlü müzisyen de mekanda zaman zaman müziğe yön verecekler.

Ayrıca “Mono”, özel ve çoğu sadece bir kere olmak üzere kimi“unplugged” konserlere de ev sahipliği yapacak. Ekim ayında başlayacak konserlerin programı düzenli olarak kamuoyuna da duyurulacak.

Atıştırma tarzı (buna Japonların geleneksel sushi’si de dahil) mönüsünün yanı sıra her türlü alkollü kokteylin bulunabileceği “Mono” herhalde iyi müziği ve rahatlığı arayanların ikinci adresi haline gelecek. Unutmamak lazım, Nietsche bunu yıllar önce söylemişti: “Müziksiz hayat bir hatadır”.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT