Namlı Gurme

Yeme İçme Kafe Namlı Gurme

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Rıhtım Cad. Katotopark Altı 1/1 Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 68 80 - 83

Faks: 0212 293 68 30

Web: http://www.namligida.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul`un tarihi yarımadası Karaköyde şarküteri, cafe&restaurant konseptini yaratan mekanda ister tarihi kaldırımların üzerinde ister kapalı alanda gurme ürünler eşliğinde yemeğinizi yerken, kahvaltınızı yaparken oturduğunuz herhangi bir masadan deniz manzarasını izleyebilirsiniz.

2009-2010-2011 yıllarında En İyi Kahvaltı Mekanı ve 2009-2010 yıllarında En İyi Alışveriş Mekanı seçilen Namlı Gurme Karaköyde kahvaltı tabağınızı kendiniz hazırlıyor ve fiyatlandırmasını da siz yönlendirmiş oluyorsunuz.

Ortalama bir kahvaltının fiyatı kişi başı 15,00 TL- 40,00 TL arasında olabiliyor, herşey ne yemek istediğinize bağlı.. Her ürünün fiyatı üzerinde olup görsel bir şölen ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Yöresel Kahvaltılık Lezzetleri

İthal ve yöresel peynirler, et ürünleri, özel bal-kaymak ikilisi ve reçeller, 28 çeşit renk renk zeytinlerinin yanı sıra ızgara hellim sucuk ikilisi ise denemeye değer. 1000e yakın gurme kelimesine yakışır alışveriş ürünleri ile organik ürünler de bulmak mümkün.

Soğuk yemek bölümünde yaklaşık 70 çeşit zeytinyağlı günlük olarak sunulmakta. Ayrıca ahtapot, lakerda, karides ve somon gibi fümelenmiş balık çeşitleri ile 15 çeşit sıcak ev yemekleri de günboyu burada olmanıza sebep.

Zengin bir kahvaltı tabağının yanında kavurmalı-sucuklu-pastırmalı yumurtalar ve melemen çeşitleri ile ızgara kırmızı ve beyaz et çeşitleri de tercih edilebilir. Sohbetlerinizi daha da tatlı hale getirmeniz için ise pasta çeşitleri ve yabancı kahve çeşitleri de mevcuttur.

Güler yüzlü çalışanları, farklı konsepti ve damağınızda iz bırakacak tatları ile Namlı Gurme Karaköy sizleri bu keyfi yaşamaya bekliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT