Pan Café

Mutfak Türü: Ev Yemekleri, Kafe Türü

Adres: Akarsu Cad. No:23, Cihangir (girişi Coşkun Sok. üzerinde) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 16 26

Web: http://pancafe@turk.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Cihangir’in buluşma noktası: PAN CAFE

Açıldıktan kısa bir süre sonra Cihangir’in vazgeçilmezleri arasına giren Pan Café yenilenen mönüsü, dillere destan brunch’ları ve bağımlılık yaratan çikolatalı cheese cake’i ile ‘Panatik’lerini hızla artırıyor.

14 Şubat 2004`te 1. yaşını dolduran Pan Café, Cihangirliler için zengin lezzet alternatifleri yaratmasının yanı sıra, gün içinde 1-2 kez uğranmadan geçilemeyen bir buluşma noktası halini aldı. Hem damağa hem de göze hitap eden yemekleri, sıcak personeli ve kendine has atmosferi ile ev-iş-ev döngüsünün arasında rahatlatıcı bir mola almak isteyenlerin tercihi olan Pan Café, mönüsüne yaptığı ilavelerle müdavim listesini genişletmeye devam ediyor.

Dünya mutfağından seçkin lezzetler ve geleneksel Türk mutfağının modernize edilmiş örneklerlerinden oluşan mönüsünü müdavimlerinin beğeni ve önerileri de dikkate alınarak 3-4 ayda bir yenileyen Pan Café’nin tulum peyniri, ceviz ve buğdaylı salatası Özel Pan Salata, yemek seçiminde kararsız kalanların favorisi olan ve mücver, asma yaprağında hellim ızgara, mercimek köftesi, börek, beyaz peynirli közlenmiş kırmızı biber gibi birçok farklı tat içeren Pan Karışık Tabak çoktan klasikler arasına girdi bile. Son zamanların en çok talep edilenleri arasında ise karides sarması ile servis yapılan Şef Salata, birden fazla lezzeti bir arada denemek isteyenlere yeni bir seçenek sunan ve susamlı çıtır tavuk, patates mücveri ve sebzeli böreğin ‘özel yeşil sos’ eşliğinde servis edildiği Tavuklu Karışık Tabak, Rokfor Soslu Bonfile ve Pan Café için özel olarak üretilen ev yapımı fettucine ile yapılan Dört Peynir Soslu Fettucine var.

Pan Café’nin dillere destan tatlılarına gelince… Meraklılarının sırf onun için kalkıp başka semtlerden geldiği Çikolatalı Cheese Cake, hem lezzeti hem de görüntüsüyle ‘yeme de yanında yat’ Kara Orman Pastası (Foret Noir), tarif etmekte kelimelerin kifayetsiz kalacağı Çikolatalı Sufle ile Karamel Soslu Elmalı Turta, Çikolatalı Muffin, Havuçlu Kek ve Brownie Pan Café’ye yolunuzu düşürmek için başlı başına birer sebep.

Haftanın her günü 9:30-23:00 arasında hizmet veren Pan Café hafta içi günlerde ‘Günün Mönüsü’ ile müşterilere doyurucu ama hesaplı alternatifler sunmaya devam ediyor. Üç çeşit özel lezzetten oluşan ‘Günün Mönüsü’ 6.500.000 TL. Pan Café gönderi listesine üye olanlara, günlük mönü her sabah e-mail ile duyuruluyor.

Ve tabii brunch. Pazar günleri 10:00-16:00 saatleri arasında verilen ve en iddialı mideyi bile isyan ettirebilecek çeşitlilikteki brunch da Pan Café’nin vazgeçilmezleri arasında. Zengin kahvaltılık çeşitleri, ev yapımı poğaça, tatlı ve tuzlu çörekler, kişler, börekler, salata ve zeytinyağlılar, köfte ve sıcak kanepeler, çeşit çeşit ekmek, daha hafif bir kahvaltı tercih edenler için mısır gevreği, muesli, meyve salatası…. ve liste böyle uzayıp gidiyor.

Pan Café’yi özel kılan diğer unsurlara gelince… Yemeklerde sıvı yağ ve tereyağ kullanılıyor, margarinden kesinlikle uzak duruluyor. Kullanılan zeytinyağı sadece Ayvalık yöresi zeytinlerinden üretiliyor, yemeklerde kullanılan erişteler özel olarak köy yumurtası ile Pan Café için yapılıyor; fesleğen, kekik, mercanköşk, frenk maydonozu, biberiye, tarhun, hardal yaprağı, nane, dereotu, yonca filizi Pan mutfağında yer alan taze baharatlardan sadece birkaçı. Tabii mekan sahipleri Esra Tığ Akın ve Lale Kalpakçıoğlu başta olmak üzere tüm personelin sizi evinizde hissettiren güleryüzü ile yalnız ruhların ilacı, sevilesi kedi Paspas’ı da unutmamak gerekir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT