Portaxe

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Uluslararası Mutfak

Adres: Baltalimanı Caddesi. No:80 İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 277 82 33 – 277 82 55

Web: http://www.portaxe.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Baltalimanı’nda bulunan Doğa Balık artık “Portaxe Shine” olarak hizmet verecek…
“PORTAXE” YENİ DEKORASYONU İLE DOĞA BALIK DA “PORTAXE SHINE” OLARAK HİZMET VERECEK

İşletmesini LS Banquet’in üstlendiği Portaxe dekorasyonundan kurumsal kimliğine kadar yenilendi. Göz alıcı yeni dekorasyonu ile kış aylarında hizmet vermeye devam edecek olan “Portaxe”in hemen yanındaki Doğa Balık ise “Portaxe Shine” olarak LS Banquet bünyesine katıldı.
Hizmet kalitesine verdiği önem ile tanınan LS Banquet, Boğaz’ın en büyük banquet mekanları arasında yer alan “Portaxe”e yepyeni bir iç dekorasyon kazandırırken, “Portaxe”in hemen yanındaki Doğa Balık’ın da işletmesini devraldı.

LS Banquet, eşsiz boğaz manzarasına hakim “Portaxe”den sonra “Portaxe Shine”ın işletmesini de üstlendi. Toplantı, toplu yemek, prezentasyon, lansman, kokteyl, parti ve düğün gibi çok sayıda özel davete ev sahipliği yapan “Portaxe”e “Portaxe Shine” da katıldı. Baltalimanı’nda bulunan “Portaxe” ve “Portaxe Shine” tadilattan geçirildi. Bundan böyle her iki mekan da yepyeni iç dekorasyonlarıyla başarılı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

LS Banquet’in işletmesini üstlendiği “Portaxe” 450 metrekare alanıyla 400 kişilik oturma ve 1000 kişilik kokteyl kapasitesine sahip. Portaxe’in yenilenmiş, modern tasarımı ile dikkat çeken dekorasyonu ve kaliteli hizmet anlayışına verdiği önem konuklarına en iyi hizmeti sunabilmesini sağlıyor. İstanbul’un merkezde ama sakin bölgelerinden Baltalimanı’ndaki konumu ile ulaşım kolaylığı sağlayan “Portaxe”, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü gören eşsiz boğaz manzarası ile de büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Portaxe’in 200 araçlık otoparkı da düğün-davet sahiplerinin, misafirlerini en iyi şekilde ağırlayabilmesini sağlıyor.

LS Banquet’in yeni mekanı “Portaxe Shine” da özel davet mekanlarına alternatif olarak sunuluyor. “Portaxe”in hemen yanında yer almasına rağmen ses yalıtımı ile mekan müziklerinin birbirine karışması en sağlıklı şekilde önlenen “Portaxe Shine” da aynı “Portaxe” gibi eşsiz boğaz manzarasına hakim. Yenilenen iç dekorasyon ile seçkin bir özel davet mekanı olmaya aday “Portaxe Shine” boğaz manzarası ile iç içe, gün ışığı alan toplantı salonlarıyla da kurumsal şirketler için ideal seçenekler arasında yer alıyor. “Portaxe Shine” açık hava organizasyonlarında, 180-220 kişilik oturma ve 450 kişilik kokteyl kapasitesi ile hizmet veriyor. Kış aylarında ise 200-250 kişilik oturma ve 350 kişilik kokteyl kapasitesi sağlayabilen “Portaxe Shine”da da otopark ve vale hizmeti bulunuyor.

LS Banquet: LS Banquet, işletmesini üstlendiği Portaxe ve Portaxe Shine’da; toplantı, toplu yemek, prezentasyon, lansman, kokteyl, parti, davet ve düğün gibi her türlü toplu organizasyonu gerçekleştirmektedir. LS Banquet’in kurucusu Lütfü Sapmaz, Klassis, Çırağan Sarayı, Kemer Country, Parkorman ve Beltur Köşkleri’ndeki 15 yıllık deneyimi ile misafirlerini kusursuz organizasyonlarla buluşturmaktadır. LS Banquet, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyerek sayısız başarılı organizasyonun altına imza atmıştır. Misafirlerini en mutlu şekilde uğurlamayı amaç edinen LS Banquet, koşulsuz müşteri memnuniyeti, dürüstlük, araştırmacılık, eğitimli personel, kusursuz hizmet anlayışı ve çözümcü yaklaşımı ilke edinmiştir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT