Private Room

Yeme İçme Kafe Private Room

Mutfak Türü: Bar, Restaurant, CAFE

Adres: Tepebaşı, Meşrutiyet Cad. No:151 /A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 287 56 41 pbx

Web: http://www.istanbuldoors.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Ev rahatlığında Parti yapmak isteyenler için; Private Room

İstanbul Doors Group, ev partilerinin rahatlığından vazgeçmeyen ama sonrasında evin dağınıklığından şikayet edenlere, yepyeni bir mekan ile çözüm sunuyor; `Private Room`.

Kendi parti konseptinize uygun olarak, zengin mönü alternatifleri arasından istediğinizi seçebilir ya da kendinize ait bambaşka bir mönü yaratabilirsiniz. Dilerseniz 2 kişiye dilerseniz 150 kişiye davet verebileceğiniz mekanda partinizin içeriğine uygun parçalarla bir DJ`in bulunmasını da isteyebilirsiniz.

Kısacası partinizin konseptini kafanızda canlandırmanız ve Private Room`u aramanız yeterli...Gerisi sizin istediğiniz tarzda düzenleniyor.
Geçtiğimiz senelerde İstanbul Doors bünyesinde hizmet veren `Soda` yeniden yapılandırılarak, kişiye özel bir parti mekanı haline getirildi. Haftanın her günü yararlanabileceğiniz bu hizmet, gece ve gündüz alternatiflerine ve kişi sayısına göre fiyatlandırılıyor.

Kendine has çizgisini başarıyla buluşturan İstanbul Doors Group; bu kez de sizlere kendi parti konseptinizi, evinizin rahatlığında, özgürce yaratma fırsatı veriyor. Restaurantlarındaki mönü zenginliğini, Private Room`a da yansıtan İstanbul Doors Group, bir çok alternatifi barındıran mönüler hazırladı.

Kendi konseptinizi ev rahatlığında yaratmanıza olanak sunan Private Room süsleme özgürlüğünü de size bırakırken, ambiyans müziğinin, belirlediğiniz konseptin büyüsünü bozmasına izin vermeden isteğinize göre DJ organize edebiliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT