Robert`s Coffee Olivium Outlet Center

Yeme İçme Kafe Robert`s Coffee Olivium Outlet Center

Mutfak Türü: Kafe Türü, CAFE

Adres: Olivium Outlet Center Alışveriş Merkezi Prof. Muammer Aksoy Cad. Dükkan no: 58 Zeytinburnu İstanbul

Telefon: 0212 546 12 20

Web: http://www.robertscoffee.com.t

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Robert`s Coffee, Katajonakka Helsinki`de Robert Paulig tarafından kurulmuş bir gurme kahve şirketidir. Robert Paulig`in büyük büyükbabası olan Gustav Paulig 1876 yılında Ekvator yakınlarından toplanıp getirtilen çekirdeklerle İskandinavya`nın ilk kahve kavurma tesisini ve cafe`lerini kurmuş, Robert`s Coffee zinciri Robert Paulig tarafından tarih yapraklarından günümüze taşınmıştır.

Robert`s Coffee tüm dünyada kendi kahve kavurma tesisine sahip en büyük kahve mağazalar zincirlerinden birisidir. Tüm İskandinavya ülkelerinde ve Türkiye`de kahve mağazaları bulunmaktadır. Kahve kavurmayı Türklerden öğrendiklerini belirten Robert`s ailesi, açtıkları mağazalar zinciriyle kahveyi çeşitli aromalarla zenginleştirerek birbirinden farklı tatlarda anavatanına geri getirdiler.

Robert`s Coffee`nin geniş ürün seçenekleri arasında orijinal kahveler, çeşitli kahve harmanları, espresso, aromalı kahveler, kafeinsiz kahve ve çaylar bulunmaktadır. Ayrıca kahve ve çay yapımında kullanılan yardımcı ürünler ve tatlandırıcı şuruplar ile pek çok hediye seçeneği de mevcuttur.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT