Starbucks Coffee Marmara Forum AVM

Yeme İçme Kafe Starbucks Coffee Marmara Forum AVM

Mutfak Türü: CAFE

Adres: Osmaniye Mah. Çobançesme Koşuyolu Bulvarı Marmara Forum A.V.M No: MS Blok 16 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0212 466 67 39

Web: http://www.starbucks.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Uluslararası kahve kafeleri zinciri Starbucks, Türkiye`deki kahve tutkunları için de hizmet veriyor. 30 Ülkede şubeleri bulunan Starbucks, Türkiye`ye özel olarak geleneksel Starbucks kahveleri yanında Türk kahvesi de satıyor. Starbucks mönüsünde çeşit çeşit kahveler, yanında olmazsa olmaz tatlılar ve acıkanlar için hafif yiyecekler bulunuyor.

Starbucks kahvelerinin en güzelleri arasında; favori klasiklerden; Caffe Latte (Buharla ısıtılmış süt ve zengin espresso harmanına eklenen süt köpüğü.), Caramel Macchiato (Espresso, süt ve vanilyanın süt köpüğü ve karamelle mükemmel uyumu), Caffe Mocha, Cappuccino, Espresso... soğuk kahve seçenekleri arasında; Buzlu Caffe Latte, Mocha, Americano, Caramel Macchiato... Özel buzlu karışımlar arasında; Coffee (Özel Starbucks kahvesinin kar haline getirilmiş buz ile bileşimi), Caramel (Özel Starbucks kahve karışımının kar haline getirilmiş buz, karamel ve krema ile harmanı)...

Starbucks kahvelerinin yanı sıra zengin yiyecek mönüsü ile de dikkat çekiyor. Sabah keyifleri (Krokanlı Puf, Susamlı Croissant, Pizza Turca), özel Starbucks ürünleri (Çok Çşikolatalı Muffin, Starbucks Brownie, Citron Bar...), Cokkie`leri (Doppio, Misto, tarçınlı), tatlı dünyası (Mocha ekleri Meyvalı tartelet, Elmalı Strudel Tarteler, Verona kek...), acıkanlar için (Jambonlu& Tavuklu Foccacia, Tavuk Salatalı Kepekli Foccacia, Kekikli Tavuk Salatası, Pesto Pizza Truca...) bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT