The Bakery

Mutfak Türü: Pastane, Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: Bağdat Cad. Edler Apt. No:454 Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 416 52 15 - 416 90 28

Web: http://www.thebakery.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
The Bakery
Pasta yapımı hobisi olan ve yurtdışında pastacılık eğitimi olan Gülden Tokbey ve Nadide Aloğlu kardeşler tarafından kurulan, Suadiye Bağdat Caddesi`nde bulunan The Bakery`de özel yapılmış pastalardan, Fransız pizzasına kadar birçok lezzeti birarada bulabilirsiniz.

Özel pastacılık, davet & catering ve cafesiyle her türlü ihtiyacınıza hizmet veriyor; damak tadınıza uygun lezzetler sunuyor.

Pastane
Zencefillisinden, çikolatalısına, pişmişinden pişmemişine kadar çok sengin cheesecake çeşitleri; Belçika çikolataları kullanılarak yapılan çikolatalı pastalar; mevsim meyveleri ile yapıaln turtalar; birbirinden lezzetli ve taze profiterol, milföy, makaron, yeni yıl kurabiyeleri ve bvörek çeşitleri; en dolağ malzemeler ve geleneksel pişirme teknikleri kullanılarak hazılanmaktadır.

Cafe
Bağdat Caddesi`nin cıvıltılı kalabalığından keyifli bir mola verip ailece sabah kahvaltısı veya bir kadeh şarap eşliğinde öğle yemeği yiyebileceğiniz bir mekan The Bakery. Çin`den gelen egzotik çaylar, sohbetlerinize ayrı bir keyif katacak.

Ayrıca hiçbir yerde yapılmayan Fransız bağcılarının geleneksel pizzası olan incecik v ekıtır Tart Flambe`yi The Bakery`de bulabilirsiniz.
Yemekler, Kahvaltı çeşitleri, omletler, tostlar, sandviçler, salatalar, Fransız ve İtalyan pizzası.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT