Whispers

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Bağdat Cad. No:473 Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 373 85 11

Faks: 0216 272 97 09

Web: http://www.whispers.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Whispers Restaurant, Anadolu Yakası’ nın en güzel noktalarından biri olan ve de İstanbul’ un Champs Elysees’ si olarak da adlandırılan Bağdat Caddesi gibi işlek bir bölgede kuytu, sıcacık bir köşe.

Mekanda amaç müşterilerinin bu kalabalıkta mümkün olduğunca huzurlu ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak. Bu huzuru yaratabilmek için her ayrıntı düşünülmüş. Yemyeşil çiçekli bir bahçe, günün belli saatlerinde piyano dinletisi, arabanızı kapının önünde almak için bekleyen vale servisi, akşamları loş ışıklı bir bar, dünya mutfaklarından istediğinizi bulabileceğiniz zengin bir mönü ve sigara kullanmayanlar için ayrılmış özel bölümüyle Whispers müşterilerine günün her saatinde dört dörtlük bir hizmet sunuyor.

Mimarisi ve dekorasyonu misafirlerin kendilerini evlerinde hissetirecek şekilde tasarlanmış. Sabah kahvaltısı – öğlen yemeği ve akşam yemeği için hizmet veren Whispers samimi ortamı ile misafirlerini kısa süre bir süre için bile olsa şehrin yoğun ve stresli ortamından uzaklaştırıyor.

Caz ve Latin ağırlıklı müzikleri dinleyebileceğiniz Whispers, geç saatlere doğru daha da hız kazanıyor. Barda vakit geçirirken farklı ve Whispers’ a özgü kokteylleri ve en kaliteli şarap çeşitlerini bulabileceğiniz gibi barın çevresindeki TVlerden de önemli spor karşılaşmalarını izlemek mümkün.

Restoran her gün saat 09:00 – 02:00 arası açık. Rahat oturma gruplarıyla 200 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Menüden favoriler ise; Smon Izgara, Cade de Paris ve tatlı olarak İtalyan Pannacotta.
Kapasite: Oturma düzeninde 250 – Kokteyl düzeninde 400

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT