Belru Patisserie İçerenköy

Yeme İçme Pastane Belru Patisserie İçerenköy

Mutfak Türü: Pastane, CAFE

Adres: Yeditepe Hastanesi Yanı Evren Sitesi C Blok Üstbostancı İçerenköy Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 572 55 66

Web: http://www.belrupatisserie.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Belru Patisserie, profesyonel pastacılık sektorüne farklı bir bakış açısı getiriyor. www.belrupatisserie.com sitesinde hem ürünlerini tanıtıyor hem de internet üzerinden satış yapıyor. Katkı maddelerinden uzak, doğal ürünleri kullanarak, profesyonel pastacılığı, ev yapımı kalitesi ile harmanlayarak, pastacılığın olmazsa olmaz orjinal tariflerini, bu ilke doğrultusunda hazırlıyor. Belru`nun pasta kremaları, vanilya çubukları, çikolata çeşitleri ve tereyağı kullanılarak yapılıyor. Her ürünün kendi sayfasında, yapımında kullanılan malzemeler yer almaktadır. Ürünlerde kullanılan tüm süsleme malzemelerini, kendi atölyesinde ve yenilebilir şekilde üretiyor.

Pastacılığa bakış açısının bir gereği olan taze ürün sunma isteği, Belru Patisserie`yi kişiye özel üretime yönlendirdi. Tüm siparişleriniz, sadece sizin için üretiliyor. Bu yüzden kişiye özel hazırlanabilmesi için bir üretim süreci gerekiyor. Web sitesinde her ürünün kendi sayfasında bu süreler belirtilmiş.

Belrupatisserie.com, davet, toplantı ve özel günleriniz için size, fotoğrafları ile geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bu ürünleri kolayca, online sipariş verebiliyorsunuz. Pastalar, cheesecakeler, tatlılar, tuzlular, kekler, brownieler, cupcakesler, muffinler, dekorlu özel kurabiyeler, özel ekmekler, mezeler ve dolmalar, özel günler için pastalar satışa sunuluyor.

Günümüz dünyasında tüketicilerin, internet ortamını benimsemesi online satışları hızla arttırmaktadır. İnsanlar eskiden sadece e-posta yazıp, chat yaparlarken şimdi tüm ihtiyaçlarını internet ortaminda rahat, hızlı ve güvenilir şekilde temin etmektedir. Belrupatisserie.com sitesi de bu amaçla hazırlanmış olup, evinizden, işyerinizden sizlere online alışveriş imkanı sunmaktadır.

Profesyonel pastacılığın, ev yapımı kalitesinde sunulduğu Belrupatisserie.com ürünlerine bir tıklama kadar yakınsınız.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT