Butterfly

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Nispetiye Cad. Akmerkez Alışveriş Merkezi Zemin Çarşı Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 282 06 24

Web: http://www.butterfly.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Leyla Akçağlılar ve Ebru İpekçi Ne Yiyelim ve Nerede, Nasıl Yiyelim adlı yemek kitaplarından sonra şimdi de Butterfly Pastanesi’yle sizlerle buluşmak üzere kapılarını açtı.

Leyla Akçağlılar işletme doktorasından sonra hobisi olan mutfak sanatını işe dönüştürerek Cordon Bleu yemek okulunu bitirerek S Restaurant ve SCafe’leri açtı. Ebru İpekçi de işletme eğitimi ve bankacılık tecrübesinden sonra hobisini işe dönüştürerek çeşitli mutfak magazinlerine yazılar hazırladı ve televizyona gurme programları yaptı. Daha sonra iki arkadaş birleşerek yemek kitabı çıkardı ve arkasından pastane açmaya karar verdi. Butterfly aşçıları Uluslararası çikolata ödül sahibi ve Callebaud-Du Barry çikolata danışmanı olan Jean_Marc Scribante tarafından eğitim almıştır.
Butterfly’da panini, brioş, tuzlu ve tatlı bisküviler, kruasan, tart ve zengin pasta çeşitleri mevcuttur.

Ayrıca pek çok madalya ve ödül kazanmış, çikolata ve çikolatalı tatlılar konusunda dünya şampiyonu olmuş Fransız usta Pascal Caffet’nin çikolataları ve ünlü Fouquet çikolatalarını da Butterfly’da bulabileceksiniz. Çocuklarınız içinde sürprizler sizleri bekliyor.

Girişte yer alan satış bölümünün üst katında, keyifli bir çay salonuyla pazartesi hariç hergün 09:00 ile 19:30 saatleri arasında hizmet verecek olan Butterfly sizlerle tanışmayı heyecanla bekliyor.

Pascal Caffet Fransa’da ünlü “Le Palais du Chocolat” adlı çikolata imalathanesi ve çikolata dükkanı sahibidir.19 yaşında babasının yanında başlayıp, çikolata yapma sanatı üzerine eğitim almıştır. 21 yaşında babasını kaybedince işletmeyi idare almış, pek çok yarışmalara girerek ödüller almıştır. 1989 da en iyi pasta yapma ödülünü almış ve ödüller birbiri ardına devam etmiştir. Daha sonra Fransa ve Dünya ödülleri alıp dünya çikolata şampiyonu olmuştur. Kendisi 32 yaşında olup,büyük bir ekiple profesyonelce çalışarak yeni ürünler yaratmaktadır.

Fouquet Paris’in en ünlü butik olarak çalışan çikolata dükkanıdır.Bu güzel ürünlerin hepsi ufak bir imalathanede eski usüle göre yapılmaktadır.

Butterfly pastane ve çikolata evi olarak iki üretim bölümünden oluşmaktadır. Bu bölümlerde yaratılan ürünlerin tadılabileceği bir de cafesi bulunmaktadır.

Butterfly çikolata ve pastane ürünleri Butterfly pastanesinin içinde önü müşretinin üretimi görebileceği şekilde camla kaplı steril bir alanda üretilmektedir. Bütün yeni tadımlar, yeni tarif oluşumları, süsleme teknikleri, kaliteli hammadde seçimi bu alanda müşterinin gözü önünde gerçekleşmektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT