Caramel İstanbul

Yeme İçme Pastane Caramel İstanbul

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Sadık Bey Sok. No:8 Kanlıca Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 425 56 48

Web: http://www.caramelistanbul.com

E Posta: info@caramelistanbul.com - musterihizmetleri@caramelistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Caramelistanbul stil sahibi bir mutluluk elçisi. Özel günlerimiz ve anlarımızda mutluluğumuzu ufak hediyelerle paylaşmanın güzelliğine inanıyor. Bunu tamamen kendimizden özel birşeyler katarak farklılaştırmanın bizi ayrıcalıklı kıldığını düşünüyor.

İşte bu yüzden, ister doğum günü, ister baby shower, isterseniz düğününüz olsun, küçük ya da büyük tüm özel kutlamalarda mutluluğu kalıcı ve özgün hediyelerle ölümsüz kılmak üzerine yol çıktı Caramelistanbul; mutluluğu bulaşıcı yapmak, sevgiyle ve özenle hazırlanmış farklı ve yaratıcı fikirlerle tek düzelikten kurtulmayı, özel günleri “yapılması gereken sıkıcı işler” gibi görmemeyi, her güne biraz neşe, biraz eğlence ve paylaşım katmamızı kulağımıza fısıldıyor.

Bize tüm bunları oturduğumuz yerden yapabilelim diye bilgisayarımızdan kolaylıkla hazırlayabileceğimiz etiketler, kartlar sunuyor, dilediğiniz hediyeleri sizin için hazırlayıp kapınıza kadar gönderiyor. Sürekli olarak yepyeni ve birbirinden eğlenceli ürünler tasarlıyor ve bunları sürekli yeniliyor.

Caramelistanbul yaşadığımız her anı ve yeri özel ve özenli yapmayı kendine amaç edindi. Bunun için yatağımızdan evimizdeki koltuğa, masamıza kadar her yerde bizden birşeyler olması için çalışıyor. Özel eşyalarımızın üzerinde bizden birer imza olması için ismimize özel yastıklar, havlular, nevresimler tasarlayabilmemizi sağlıyor.

Yolculukta hızlıca bavula tıkıştırılmış eşyalar yerine neşeli çamaşır torbalarıyla şık ve farklı bir soluk getiriyor günlük yaşantımıza. Ve tüm estetik arayışında, yaşantımızın her anına eşsiz dokunuşlarda bulunmaya çalışırken bu şehrin, İstanbul'un özgünlüğünden, mozaiğinden ve güzelliğinden ilham alıyor...

Siz de Caramelistanbul’un stil sahibi dünyasında gezinin, mutluluk size de bulaşsın!

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT