Ciao Gelato

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Muallim Naci Cad. 6/D Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 05 15

Web: http://www.ciaogelato.info

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İtalya’nın dünyaca ünlü ev yapımı dondurma markası Ciao Gelato, ev yapımı dondurma satışları için İstanbul Ortaköy’de. Dondurma çeşitlerinde sınır tanımayan Ciao Gelato, Avrupa’daki tek İtalyan dondurma okulu olan “Scuola Di Gelateria Italiana” dan sertifika alan İtalyan ustalar tarafından üretiliyor. Ciao Gelato dondurmalarında doğal malzemeler, taze ve mevsimlik meyvalar kullanılıyor. Orta Amerika’dan ithal edilen enfes kakao ve kahve çekirdekleri özel olarak seçiliyor ve artizinal usulde hazırlanıyor.

Ciao Gelato dondurmaları sadece taze ve mevsimlik meyvalar ile üretiliyor. Orta Amerika’dan ithal edilen enfes kakao ve kahve çekirdekleri özel olarak seçiliyor. Ciao Gelato dondurmaları herhangi bir katkı malzemesi, renklendirici, aroma ve bitkisel yağ kullanılmadan günlük süt ile hazırlanıyor.

İtalyan fior di latte, pistacchio ve tramisu gibi klasik lezzetlerin yanısıra yaratıcı lezzetler kategorisinde zencefil, lavanta, fesleğenli limon, damla sakızı gibi farklı çeşitlerle damağımızı tatlandırıyor. Ayrıca Türk damak tadını italyan lezzetlerle sentezleyecek olan hurma, kuru incir, kuru üzüm, tahin ve bal kaymaği çeşitlerini de Ramazan ayı boyunca denemek mümkün. Çikolata hayranlarına lavanta&biberiye, paprika&nane ve nutella çeşitlerini kaçırmamalarını tavsiye ederiz.

Haftanın her günü 11:30 - 24:00 saatlerinde açık. Bir top dondurma 2,5 TL.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT