Dedeoğlu Baklava Yenibosna

Yeme İçme Pastane Dedeoğlu Baklava Yenibosna

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Kuyumcukent, Atölye Bloğu 1. Kat 7. Sokak No:18 Yenibosna Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 603 05 11

Web: http://www.dedeoglu.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dedeoğlu Baklavaları`nın kurucusu Ali Tüfekçi, ilk olarak 1952 yılında Ankara`da baklava imalatına başlamıştır. 5 dene Ankara`da hizmet verdikten sonra 1957 yılında İstanbul`a gelerek ilk şubesini Gedikpaşa`da faaliyete geçirmişti.

Babalarının 1976 yılında vefat etmesinden sonra oğulları Bilal ve Cemal Tüfekçi, işin başına geçmişlerdir. İki kardeşin büyük özverisi ile 1977 yılında Nişantaşı`mda 2. şueblerini faaliyete geçirmişlerdir. 1980`de merkez şube olan Fatih`teki şubelerini açarak şube sayısını 3`e çıkarmışlardır.

11 sene sonra 1991 yılında Gayrettepe ve 1992 yılında da Ortaköy`deki şueblerini açarak 5 tane şube sayısına ulaşmışlardır. Bunun ardından 2000 yılında Sirkeci`de de bir şube açan kardeşler şube sayılarının 6`ya çıkarmışlardır.

2004 yılında kardeşiyle yollarını ayıran Bilal Tüfekçi, Nişantaşı, Gedikpaşa, Sirkeci ve Ortaköy şubelerinin işletmeciliğini almıştır. Şube sayısını hızla arttırmaya devam eden Bilal Tüfekçi, sırası ile İkitelli, Pangaltı ve Kuyumcukent şubelerini açmıştır.

Yeni bir yapılanmaya giden Bilal Tüfekçi, oğlu Yahya Tüfekçi ile eşsiz lezzetleri damak tadınıza sunmaya devam etmektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT