Häagen-Dazs

Mutfak Türü: Pastane

Adres: İstinye Alışveriş Merkezi, İstinye Bayırı Cad. No: 73 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 345 62 17

Web: http://www.haagen-dazs.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İlk olarak Brooklyn’de açılan minicik bir dükkanda, sadece vanilya, çikolata ve kahve çeşitleriyle hizmete başlayan Häagen-Dazs bugün dünyanın en büyük zincirlerinden biri. Häagen-Dazs’ı farklı kılan ve açıldığı her ülkede büyük yankı uyandırmasına neden olan sebeplerden en önemlisi, her mükemmel tadın, dondurma ile buluşturulan formülüdür. Canınız ferah bir cheesecake mi istedi veya kurabiyenin o yumuşacık aromasını mı istiyorsunuz, yoksa siz iflah olmaz bir çikolata tutkunu musunuz? Tüm bu sorular yanıtını Häagen-Dazs’ın bol porsiyonlarında cevap buluyor. İster yoğun ister ferah, herşey en kaliteli ve lezzetli hali ile Häagen-Dazs vitrinin ardında sizi bekliyor.

Damağınızdan kayan Limonlu Sorbe, dilin üzerinde eriyen enfes Dulche De Leche tadı, Cookies&Cream efsanesi, 2 ya da 3 top Häagen-Dazs dondurma ile size özel hazırlanan müthiş kreasyonlar, milk shake ve ice shake`ler ve daha neler neler... Burası başka bir dünya, sadece dondurma deyip geçemeyeceğiniz, kurabiye, brownie veya cheesecake`li Häagen-Dazs çeşitleri ile buluşacağınız, yine Häagen-Dazs için özel üretilmiş soslarla daha da şaşıracağınız, kapısından çıkmak istemeyeceğiniz bir dünya. Hollandalı göçmenler 1921 yılında New York’a göçmeselerdi, belki de bu tatların hiçbiri ile tanışamayacaktık.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT