Karamel Patisserie - Cafe

Yeme İçme Pastane Karamel Patisserie - Cafe

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Atatürk Cad. Okyay Apt. No: 32/ 1 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 411 25 31

Web: http://www.karamelpatisserie.com

E Posta: info@karamelpastanesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

“Tatlı Dünya” Karamel
2001 yılının başlangıcıyla hizmete başlayan firmamız açıldığı günden bu yana en iyi hizmeti, en iyi kaliteyle buluşturarak sizlere sunuyor. Tatlı ve Pastada lider olan firmamız, Cafe/Restaurant hizmetlerinde de liderliğe uzanan yolda adımlarını atmış ve Cafe/Patisserie olarak büyümüştür.Merkezi dağıtım ağı ve şubeleriyle bir bütün olan Karamel Patisserie Cafe siz müşterilerine nerede olursanız olun sınır tanımadan servis hizmeti sunmaktadır.

Merkez Şubemiz Maltepe’dedir.İlk Şubemiz Karamel Cafe Maltepe’de Şubat 2004 ‘te açılmıştır. 2006 yılında büyümeye hız veren firmamız, Kozyatağı Atatürk Cad. ve Altunizade ‘de olmak üzere iki yeni şube daha açmıştır. Amacımız bizi tercih eden müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmektir.Kısaca müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir.Ürünlerimizle alakalı sempozyumlar,tanıtımlar ve fuarların takibini yapan ilgili personelimiz, devamlı bir araştırma,geliştirme ve üretime katkı içindedir. Gıda Mühendisimiz kontrolünde hijyenik üretim koşulları altında imalatını yaptığımız ürünler şubelerimizde beğenilerinize sunulmaktadır.

Karamel Patisserie & Cafe Ürünleri
Yaş Pasta Çeşitleri, Börek Çeşitleri, Kurabiye Çeşitleri, Şerbetli Tatlılar ve Sütlü Tatlılar, Çikolatalar, Yemek Çeşitlerimiz, İçecekler, Sevgililer Günü Özel

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT