Patisserie Brownie Crystal

Yeme İçme Pastane Patisserie Brownie Crystal

Mutfak Türü: Pastane

Adres: İETT Hareket Sitesi Suna Sok. No:58 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 358 31 43

Web: http://www.patisserie-brownie.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Haftanın 7 günü, Sabah 09.00`dan akşam 19.30a kadar açık olan Patisserie Brownie Crystal, yılların deneyimiyle kalite ve lezzetini siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır. Patisserie Brownie Crystal, ürün lezzetinin yanı sıra, kalite, güleryüz ve hijyen anlayışıyla da müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktadır

Patisserie Brownie Crystal, birbirinden lezzetli pastalar, çocuklara özel tatlılar, tadına doyamayacağınız brownie ve cheese kekler, özel gün pastaları, tartlar, tatlı ve tuzlu kurabiyeler, ünlü gusto çikolotalatı ile geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermekte ve müşterilerine özel üretimler de yapmaktadır.

Damak tadına önem verenlerin uğrak yeri haline gelecek olan patisseriemizde hijyen standartları en yüksek düzeyde uygulanmaktadır. Alışkanlıklarınızı değiştirecek size daha önce hiç tatmadığınız lezzetlerde ürünler sunacak patisseriemiz damak tadınızı değiştirecek.

Ayrıca patisseriemizin verdiği hizmetler arasında düğün, nişan, doğum günü, kokteyl, toplantı, seminer, açılış, fuar organizasyonu gibi hizmetlerimiz bulunmaktadır. Bu gibi özel günlerde müşterilermizin isteklerine göre menülerimizi hazırlayarak hem teslim hemde servis için hizmetinizdeyiz.

Otel, turizm firmaları, özel şirketler, konukevi, gibi müşterilerine yemek ve organizasyon hizmeti veren müşterilerimize dilerlerse her gün ya da planlanan günlerde hizmet yapılmaktadır.

Mağazamıza gelemeyen müşterilerimiz için ayrıca servis hizmetimiz bulunmaktadır. Mağazamıza gelemeyen müşterilerimiz siparişlerini ister telefon isterse web sitemiz üzerinden yapabilirler.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT