SMN Tat Merkezi

Yeme İçme Pastane SMN Tat Merkezi

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Nuri Paşa Cad. No: 84 Tarabya Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 299 80 90

Faks: 0212 299 58 88

Web: http://www.smntm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bir hayal daha gerçeğe dönüşüyor…
Üstün lezzeti geleneksel yöntemlerle, el yapımı, katkısız ve kişiye özel Belçika çikolataları başta olmak üzere lezzete dair aradığınız her şeyi SMN Tat Merkezi Etiler ve Suadiye’ de sunmaya başlıyor. Türkiye’ de ve Dünya’ da franchise şube hedefiyle yola çıkan SMN Tat Merkezi ürünlerini sizler için özenle hazırlıyor.

Semen ZİHNİOĞLU yıllardır sevdikleri için kurduğu sofralardan aldığı hazzı tam zamanlı uğraş haline dönüştürmeye karar verdi. Bu sanatı uzmanlarından öğrenmek üzere Paris Le Cordon Bleu şeflik okulunda profesyonel eğitim gördü.

2003 ‘ün sonbaharında müthiş bir enerji ile Türkiye’nin en kapsamlı ve en eğlenceli yemek okulunu kuran Semen ZİHNİOĞLU çocukluk hayalini tüm hizmetlerine ( MUTFAKTAYIZ!, catering, partiler, restoran danışmanlığı..) yenilerini ekleyerek tek çatı altında SMN Tat Merkezinde birleştiriyor.

Semen ZİHNİOĞLU, Türkiye`de aktif olarak yıllardır yemek okulu, çocuk ve yetişkin doğum günü partileri, restoran danışmanlığı, yemek stilistliği ve catering hizmetlerini kişiye özel tasarımlarıyla da sürdürüyor. “Mutlu olmak için kendi değerinizi bilin!” Sağlık, Mutluluk, Nefaset dağıtan lezzetleri SMN Tat Merkezi’nde paylaşmak ümidiyle…

El yapımı Belçika çikolatalarımız, çeşit çeşit pastalarımız,Kişiye özel butik pastalarımız, Çay saatleri alternatiflerimiz… Yemek Okulumuz, Catering hizmetlerimiz, Parti organizasyonlarımız…Lezzete dair aradığınız her şey burada.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT