Tatlıcı Tombak Bakırköy

Yeme İçme Pastane Tatlıcı Tombak Bakırköy

Mutfak Türü: Pastane

Adres: İncirli Cad. No:24 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 660 83 24

Faks: 0212 660 83 14

Web: http://www.tatlici-tombak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Nedim Saban`ın, tiyatrosunu yaşatmak için girdiği tatlıcılık macerası, dünyada eşine az rastlanan bir operasyonla yeni bir boyut kazandı. Saban, uzun bir Araştırma/Geliştirme çalışmasının ardından, bayiliğini aldığı şirketle sözleşmesini feshetti ve asal olarak İstanbulluların damak tadına uygun tatlıları, İstanbul`da büyük bir fabrikada üreterek, 14 satış noktasında müşterilerinin damak zevkine sundu.

"TATLI SANATTIR" diyerek yola çıkan Tombak`ta, sevdiği eski tatların yanı sıra, tel kadayıfı, su muhallebisi ve nostaljik bir tat olan Tombak tatlısı gibi yeni çeşitler var. "Tatlıcı Tombak", salt Ege`ye hitap eden süt tatlılarını değil, geçmişten günümüze uzanan güzellikleri de müşterileriyle paylaşmaya hazırlanıyor.

Çay, kahve, sahlep gibi içeceklerle soğuk İstanbul gecelerinde tatlı dostlukların yaşanacağı, yaz aylarında dondurma ve meşrubatla soluklanılacak olan "TOMBAK" lı günlerin erken başlaması, kahvaltıda da Tombak`la yaşanması için, özel Maraş peyniriyle üretilen su böreğini de menüye ekleyen Tatlıcı Tombak`ta asıl hedef cafe olmak değil, tatlıcılıkta büyümek.

NESA Gıda A.Ş, 2004`ün ilk sürprizi olan Tatlıcı Tombak zincirini yalnız nitelik değil, nicelik anlamında da geliştirerek, geleneksel tatları Amerika ve Rusya`ya kadar taşımayı ve Türkiye çapında franchise vermeyi hedefliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT