Ajia Restaurant

Yeme İçme Restoran Ajia Restaurant

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Ahmet Rasim Paşa Yalısı, Çubuklu Cad. No:27 Kanlıca Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 413 93 00

Faks: 0216 413 93 55

Web: http://www.ajiahotel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Seçkin mimarisi ile ışıldayan A'jia , Boğaziçi sahilinin en güzel mücevherlerinden eşsiz bir Osmanlı yalısıdır. İyi tasarlanmış modern iç mimarisi yüzyıllık tarihi mimari yapısı ile A'jia etrafına trend ve heyecan yayan bir mekandır. Detaylara gösterilen olağandışı ihtimam, özel servis ve HIP yönüyle A'jia Otel otelcilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirmiştir.

Şehrin tarihi ve kültürel merkezlerine kolay erişimi olmasına rağmen, A'jia nefes kesen Boğaz manzaralı 16 odasıyla misafirlerine hayatın stres ve koşuşturmasından uzak çok özel bir kaçış olanağı sunmaktadır.

Birbirinden bağımsız olarak dizayn edilmiş her odasının en modern teçhizat ve konfor anlayışıyla 1800'lerin sonsuz zerafetini harmanlayacak şekilde döşenmiş olması da değerli misafirlerine ayrı bir keyif verir

A'jia restaurant İstanbul'un gurme damak tadına hitap eden en güzide mekanlarından biridir. Benzersiz yaklaşımı, yaratıcı fikirleri ve mükemmel menüleriyle A'jia Otel'de özel davetler ziyafete dönüşür

İster araba ile ister ücretsiz A'jia shuttle motoru ile geçin, manzara tam bir göz ziyafetidir.

A'jia Restaurant American Academy of Hospital Services tarafından "Five Star Diamond" ödülüne layık görülmüştür.A'jia Restaurant gurmeler ve özel davetler için seçkin bir buluşma noktasıdır.

Ödüllü şefi ve ekibinin yetenekli ellerinden çıkan Akdeniz mutfağının lezzetleri misafirlere ayrı bir tat sunar.

Her gün 07:00-10:30 arasında verilen kahvaltı dışında Pazar günleri 15:30'a kadar brunch devam eder.A'jia boğaz manzarası eşliğinde tarihi yalının minimalist dekorunda keyifli anlar geçirmek isteyenler için iyi bir alternatiftir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT