Akademi Restaurant

Yeme İçme Restoran Akademi Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Bahçeşehir Üniversitesi (Teras Katı)Çırağan Cad. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0532 386 3549

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Akademi Restaurant, Eşsiz Manzarası, Lezzetli Yemekleri ve Kalteli Servisi İle Keşfedilmeyi Bekliyor

Bahçeşehir Üniversitesi’nin üst katında yer alan Akademi Restaurant, artık üniversite dışından da misafir kabul etmeye başladı. Üniversite dışından sadece rezervasyonlu grupları ağırlayacak olan Akademi Restaurant, müthiş manzarası, seçkin mönüsü, iyi servisi ile İstanbul’un gözde mekânları arasında yerini almaya aday görünüyor.

Akademi Restaurant, özel organizasyonlar, kutlamalar, şirket toplantıları, basın toplantıları, bayii toplantıları, doğum günleri, düğünler için 8 farklı tarzda mönü seçeneği sunuyor.

Akademi Restaurant, İstanbul Boğazı’nı her açıdan görebileceğiniz eşsiz güzellikte manzarası ve mönüsünde yer alan Piliç Sarma, Mozorella Kulesi, Keçi Peyniri Terin, Sebzeli Karides Şiş, Yaprak Bonfile, Dondurmalı Kazandibi ve daha birçok seçenekle hem damak tadına hem de göz zevkine hitap ediyor.Kapalı bölümünde 130 kişi, açık bölümüyle birlikte toplamda 220 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Akademi Restaurant’a gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin.

Akademi Restaurant, Beşiktaş’ta Bahçeşehir Üniversitesi’nin yanında yer alan otopark ve merkezi konumu ile de ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT